26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Latvijas Eksportpadome » Par biznesa sadarbību diskutēs Latvijas un Nīderlandes uzņēmēji
Par biznesa sadarbību diskutēs Latvijas un Nīderlandes uzņēmēji
Autors: bizness.lv / 7. jūlijs 2010, 18:49
Latvijas Eksportpadome (LEP) uzsāk īpašu starpvalstu uzņēmēju diskusiju programmu ciklu, kura ietvaros tiks organizētas vairākas Latvijas uzņēmēju tikšanās ar citu valstu uzņēmējiem, lai runātu par sadarbības iespējām.

Pirmā tikšanās plānota šī gada 14. jūlijā, kad Latvijā viesosies uzņēmēji no Nīderlandes, lai diskutētu par abu valstu sadarbības iespējam, meklētu sadarbības partnerus un jaunus biznesa kontaktus.

Nīderlandes uzņēmēji Latvijā ieradušies pateicoties veiksmīgajai sadarbībai, kas izveidojusies ar Latvijas Eksportpadomi un ir gatavi iesaistīties diskusijās ar Latvijas uzņēmumiem, kuriem interesē ārvalstu pieredze dažādu jautājumu risināšanā, kā arī kuri plāno eksporta un sadarbības iespējas tieši ar Nīderlandi.

“Tiekoties ar Latvijas uzņēmējiem, esam sapratuši, ka nereti viens no nozīmīgākajiem šķēršļiem, kas kavē eksporta paplašināšanu un jaunu tirgu apgūšanu, ir neziņa par konkrēto valstu prasībām  ne tikai juridiskā līmenī, bet arī sadzīviski. Šobrīd būtiskākais attīstības virzītājs ir plaši kontakti un sadarbība. Tas ir galvenais, kādēļ uzsākam vietējiem uzņēmumiem – LEP biedriem – piedāvāt tikties ar dažādu valstu pārstāvjiem un diskusiju ceļā uzzināt atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem,” atzīmē Latvijas Eksportpadomes projektu direktors Jānis Āboliņš.

Diskusiju programmas ietvaros uz Latviju regulāri tiks aicināti arī citu valstu pārstāvji, tādējādi piedāvājot Eksportpadomes biedriem plašas dažādu tirgu apgūšanas iespējas.

Uzņēmumi, kuri vēlas piedalīties diskusijā, aicināti sazināties ar LEP līdz 9. jūlijam, lai reģistrētu savu dalību diskusijā.

Info saziņai: info@eksports.lv




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats