26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Veselība, medicīna » Lielākā dermatoloģijas klīnika Rīgā - prof. Jāņa Ķīša klīnika
Lielākā dermatoloģijas klīnika Rīgā - prof. Jāņa Ķīša klīnika
Autors: Publicitātes materiāls / 18. maijs 2017, 17:33
Ādas stāvoklis ne tikai atspoguļo mūsu veselības stāvokli, bet nosaka arī to, kā jūtamies emocionāli un kā izskatāmies sabiedrībā. Ādas slimības  rada diskomfortu un neērtības sajūtu, un pazemina pašvērtējumu, tāpēc  pieredzējuši speciālisti var palīdzēt būtiski uzlabot dzīves kvalitāti.


Lielākā dermatoloģijas klīnika Rīgā ir prof. J. Ķīša Estētiskās Dermatoloģijas klīnika. Ar ticību savam sapnim un smagu darbu, nelielā ārsta prakse no profesora Jāņa Ķīša un vienas medmāsas komandas ir izaugusi par līderi dermatoloģijas jomā Latvijā un inovatīvu klīniku Baltijas reģionā kopumā. 

Pamats - ādas slimību ārstēšana 

Prof. Ķīša komandu un dermatoloģijas klīniku raksturo nepārtraukta izaugsme un attīstība, kas nesusi vislielāko gandarījumu sniedzošos darba augļus – apmierinātus un veselus pacientus un klientus. Klīnikas universālo pieeju ārstēšanai apliecina plašais speciālistu loks, kas ir motivēti  diagnosticēt slimības cēloni un  noteikt visprecīzāko un piemērotāko ārstēšanas kursu. Dermatoloģijas klīnikas speciālisti veic izmeklējumus, ķirurģiskas manipulācijas, lāzerterapijas procedūras, kā arī krioterapijas procedūras. 

Pacientu ārstēšanai pieejami:  
dermatologi un bērnu dermatologi,
dermatovenerologi,
podologi, kas ārstē pēdas, 
uztura speciālisti, kas var palīdzēt ar uztura jautājumiem, 
fizioterapeiti fiziskā stāvokļa uzlabošanai, muskuļu un locītavu traumu ārstēšanai,
mūzikas terapeiti, kas palīdz uzlabot arī garīgo, psihisko, sociālo  veselību ar zinātniskām un radošām metodēm, kas balstītas psiholoģijā, medicīnā un mākslā. 

Psoriāzes centrs 

3-5% no Ziemeļeiropas iedzīvotājiem sirgst ar psoriāzi - hronisku ādas slimību, kas izpaužas kā sārti izsitumi, plankumi, kurus klāj baltas vai sudrabainas zvīņas. Slimībai pakļauti ir jebkura vecuma cilvēki, tomēr visbiežāk ar psoriāzi slimo jaunieši pubertātes vecumā, kas skaidrojams ar hormonālajām izmaiņām organismā, kā arī cilvēki ap 50-60 gadiem.

Dermatoloģijas klīnika ir vadošais psoriāzes ārstēšanas centrs Latvijā, kas, līdztekus tradicionālajām metodēm, efektīvi palīdz pacientiem ar jaunu un unikālu mūzikas medicīniskās rezonanses terapiju. Klīnikas komanda sniedz savu ieguldījumu medicīnā, vadot dažādus klīniskos pētījumus. 

Ādas estētiskais skaistums

Jau dermatoloģijas klīnikas nosaukums parāda to, ka prof. Jāņa Ķīša klīnikā īpašas rūpes tiek pievērstas ādas skaistumam. Kosmetologs pilda ne tikai ādas stāvokļa uzlabošanas funkciju, bet arī veic terapeitiskas manipulācijas pēc ādas saslimšanām, dziļi attīrot ādu, veicot augu un ķīmiskos pīlingus, arī palīdzot ar nomierinošām procedūrām.

Dermatoloģijas klīnikā pieejama arī vienīgā CoolSculpting jeb ķermeņa skulpturēšanas iekārta Baltijā, kura palīdz atbrīvoties no liekajiem taukiem, izmantojot aukstuma terapiju jeb kriolipolīzi. CoolSculpting ir klīniski pierādīta un citur pasaulē pazīstama iekārta, kas samazina liekos taukus līdzvērtīgi ķirurģiskas operācijas efektam. Procedūra saglabā ilglaicīgu un spēcīgu efektu, taču bez ķirurģiskas iejaukšanās – ar rezultātiem apmierināti ir 9 no 10 pacientiem! 

Tehnoloģiskā izaugsme 

Sekojot klientu vajadzībām, daudz resursu dermatoloģijas klīnika iegulda arī tehnoloģiskajās inovācijās. Vizītei iespējams pieteikties tiešsaistē, izvēloties sev ērtāko laiku un vēlamo speciālistu, netērējot laiku telefona zvanam. Informējot un izglītojot pacientus,  funkcionālās mājas lapas enciklopēdijā iespējams iepazīties ar aktuālu, kvalitatīvu, ārstu veidotu saturu par ādas slimībām un uzdot sev interesējošu jautājumu forumā.

Tāpat iespējams pieteikties teledermatoloģijas konsultācijai, kas nozīmē:
telefonisku vai elektronisku saziņu ar ārstu steidzamos ārkārtas gadījumos, kad nav iespējams satikt ārstu klātienē;
attālinātu konsultāciju, ja pacients atrodas ārpus valsts.

Kāpēc izvēlēties profesora Jāņa Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīniku?

Lai atbildētu uz šo jautājumu pietiek ar pāris statistikas datiem - 35 darba gadi un vairāk kā 30 000 apmierinātu pacientu! Prof. J. Ķīsis ir viens no zināmākajiem dermatovenerologiem Latvijā, un ir pats skolojis vairākus Estētiskās dermatoloģijas klīnikas speciālistus. Klīnikai ir vairāk kā 30 gadus ilga pieredze medicīnisko pētījumu veikšanā. 

Profesors Ķīsis darbojas un ieņem valdes locekļa statusu Latvijas  dermatovenerologu asociācijā, Baltijas dermatovenerologu asociācijā, Latvijas Flebologu un Latvijas dermoskopijas asociācijā, Eiropas dermatoloģijas un veneroloģijas Akadēmijā un Amerikas Dermatoloģijas Akadēmijā.

Rūpes un īpaša attieksme 

Lielākā dermatoloģijas klīnika Rīgā palīdzēs pārvarēt ādas problēmu radīto kauna un neērtības sajūtu. Klīnikas diskrētie speciālisti veselības profilaksei un atgūšanai konsultē modernās un labiekārtotās telpās. Zvanot +371 28699111 vai rakstot uz info@dermatologs.com, ir iespējams atgūt labu veselību un pašpārliecību! 



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats