19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Gada pirmajā pusē pieaudzis dabīgā parketa pieprasījums
Gada pirmajā pusē pieaudzis dabīgā parketa pieprasījums
Autors: BNA / 17. jūnijs 2009, 14:04
Šī gada pirmajos sešos mēnešos pieaudzis pieprasījums pēc kvalitatīva, dabisko materiālu parketa grīdas seguma, kas varētu būt izskaidrojams ar cilvēku vēlmi izlietot līdzekļus ilgtermiņa ieguldījumiem, liecina parketa studijas “RODS” informācija.

Gada pirmajā pusē strauji palielinājusies iedzīvotāju interese tieši par dabīgajiem, augstas kvalitātes parketiem, kas pareizi kopts kalpotu ne vienai vien paaudzei. Pircēji vairāk izvēlas oša koka un ozola parketus, kas ir ļoti izturīgi, kā arī pieskaņojami jebkuram interjeram.

Lai arī interese ir liela, pircēji ir kļuvuši arī rūpīgāki savas izvēles izdarīšanā. Apmeklējot salonu un runājot ar pārdevēju cilvēki interesējas ne tikai par parketa izskatu, bet arī par tā kopšanu, ieklāšanas tehnikām, materiālu un izgatavošanas tehnoloģijām. Tāpat izvēle tiek izdarīta ilgākā laika posmā, tie reti vairs ir impulsīvi pirkumi, kas liecina par to, ka parkets tiek ieguldīts pārdomāti, izvērtējot nākotnes ieguvumus.

Skaidrojot pieprasījuma palielināšanos parketa studijas “RODS” direktora vietnieks Staņislavs Karpovičs uzsver: “Cilvēki ir vairāk sākuši domāt par ierobežoto naudas līdzekļu ieguldīšanu materiālos, kas tik drīz nebūs jāmaina. Šis ir arī laiks, kas tāpat kā būvmateriālu un apdares materiālu, tā arī parketa cenas ir samazinājušās, līdz ar to paverot diezgan plašas izvēles iespējas.”

“Tāpat cilvēki arī Latvijā sākuši apzināties dabīgu materiālu lietderību un pozitīvās īpašības, tāpēc parkets šajos gadījumos ir labākā izvēle, lai pasargātu bērnus no alerģijām, dzīvotu veselīgi un netērētu naudu nekvalitatīvu produktu iegādē, kas vēlāk nes tikai zaudējumus,” turpina S.Karpovičs




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats