26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Tiek dibināts “Mājas projektu un dizaina centrs”
Tiek dibināts “Mājas projektu un dizaina centrs”
Autors: BNA / 5. marts 2009, 16:05
“Latinwest” nācis klajā ar iniciatīvu par “Mājas projektu un dizaina centra” izveidi. Tas ir jauns projekts līdzīgi domājošiem uzņēmumiem, kas visi kopā spēj piedāvāt labākos risinājumus pilnvērtīgai mājokļa iekārtošanai no projekta līdz realizācijai. 

Uzņēmumi, kuru individuālais piedāvājums ir specializētas preces un pakalpojumi, veidojot sadarbību var piedāvāt klientam pilna servisa augstākās klases pakalpojumus un preces, nodrošinot tām pieejamību un zemākas cenas. Projekta ietvaros tiks apvienoti interjera dizaina un iekārtošanas uzņēmumi, kas piedāvā dažādas preču un pakalpojumu grupas, palielinot uzņēmumu kapacitāti individuālo un kopīgo mērķu sasniegšanā.

Tajā pašā laikā centrs plānots arī kā palīgs uzņēmējiem inovatīvu ideju izstrādē, mārketinga un reklāmas aktivitāšu realizēšanā. Projekta ietvaros “Mājas projektu un dizaina centram” un to pārstāvošajiem uzņēmumiem, sadarbībā ar “Alberta Uzņēmumu Grupu” tiks veidota kopēja publicitāte, izstrādāta mārketinga koncepcija, veicināts atbalsts dalībai starptautiskās izstādēs, kā arī strādāts pie klientu loka paplašināšanas un servisa uzlabošanas. Šobrīd uzņēmumiem ļoti būtiska ir informācijas apmaiņa, kā arī sadarbības veidošana, tādējādi mazinot finansiālo slogu un sasniedzot labākus rezultātus.

Dalībai projektā pieteikušies liels skaits uzņēmumu, taču sastāva komplektēšana turpinās, jo centra mērķis ir apvienot labākos nozares pārstāvjus no visām produktu, pakalpojumu grupām, sākot ar tapešu, grīdas segumu, mēbeļu un interjera priekšmetu tirgotājiem un beidzot ar interjera dizaina pakalpojumu sniedzējiem, kā arī tehniskā un tehnoloģiskā bloka pārstāvjiem – vēdināšanas, ūdensapgādes, apkures sistēmu un citiem uzņēmumiem. Uz panākumiem un klientu servisu orientēti uzņēmumi, kas ir ieinteresēti šī projekta realizēšanā, var pieteikties dalībai, sūtot informāciju par savu uzņēmumu uz “Latinwest” pa e-pastu liw@liw.lv.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats