27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Tiesības, drošība » Tramps apmainās draudiem ar Irānas prezidentu
Tramps apmainās draudiem ar Irānas prezidentu
Autors: Anete Jansone, Labdien.lv / 23. jūlijs 2018, 11:18
Svētdienas vakarā ASV prezidents Donalds Tramps tviterī piedraudējis Irānai ar smagām sekām, ja tā vēlreiz draudēs Amerikas Savienotajām Valstīm. Šis ieraksts sekojis Irānas prezidenta Hasana Ruhani paziņojumam, kurā viņš brīdinājis amerikāņus, ka “karš ar Irānu ir visu karu māte un miers ar Irānu ir visu mieru māte”, kā arī “nespēlējieties ar lauvas asti, jo to nāksies nožēlot mūžīgi”.


Pilns Trampa ieraksts, rakstīts ar lielajiem burtiem, skanēja šādi: “Nekad, nekad vairs nedraudiet Savienotajām Valstīm, vai arī jūs cietīsiet tādas sekas, kādas vēstures gaitā ir pieredzējuši tikai daži. Mēs vairs neesam valsts, kas pacietīs jūsu vājprātīgos nāves un vardarbības vārdus. Uzmanieties!”

ASV valsts sekretārs Maiks Pompeo iepriekš apsūdzējis Irānas līderi un valdošo garīdzniecību, ka tie uz vienkāršo Irānas iedzīvotāju rēķina piepilda savas kabatas un sponsorē terorismu, ziņo raidsabiedrība CNN. Taču ASV un Irānas attiecības ir pasliktinājušās jau kopš Tramps paziņoja, ka ASV izstājas no 2015. gadā Lielbritānijas, Vācijas, Francijas, Ķīnas, Krievijas un ASV noslēgtās kodolvienošanās ar Irānu un atjauno tai noteiktās sankcijas.

Foto: SIPA/Scanpix



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats