28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Fitnesa klubs Atlētika uzsāk ilglaicīgu sadarbību ar pasaulē plaši pazīstamo zīmolu Reebok
Fitnesa klubs Atlētika uzsāk ilglaicīgu sadarbību ar pasaulē plaši pazīstamo zīmolu Reebok
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 25. februāris 2014, 11:27
Kopš šī gada janvāra, fitnesa klubu tīkls “Atlētika” ir uzsācis sadarbību ar visā pasaulē plaši pazīstamo un iecienīto fitnesa zīmolu “Reebok”. Pakāpeniski visos “Atlētika” fitnesa klubos tiks nomainīti “Reebok” vizuālie materiāli un kluba treneri turpmāk pirmie varēs izmēģināt jaunākos “Reebok” sasniegumus fitnesa apģērbu un apavu jomā.


“Atbalsts trenerim nozīmē daudz, jo līdz ar tehnoloģijām attīstās un mainās arī treniņnodarbības. Izmēģināt pirmajiem jaunos apavus un apģērbu ir būtiski un palīdz uzlabot mūsu nodarbību kvalitāti. Mūsu apņemšanās, tāpat kā zīmolam “Reebok” ir darboties kopā un sasniegt labākos rezultātus fitnesa nozarē,” savos iespaidos dalās fitnesa kluba “Atlētika” trenere Veronika Matvejeva.

“Esam lepni, ka sadarbojamies ar “Atlētiku”, tas ir solis tuvāk mūsu nākotnes mērķim kļūt par Nr. 1 fitnesa zīmolu arī Latvijā. Pakāpeniski “Atlētika” telpas rotās “Reebok” simbolika un vizuālie materiāli, savukārt, trenerus nodrošināsim ar jaunāko kolekciju apģērbu un apaviem ne tikai nodarbībās, bet arī brīvajā laikā,” norāda “Reebok” pārstāve Latvijā Ilze Auziņa – Grebeca.

Reebok ir vadošais pasaules sporta apģērba un inventāra, fitnesa un ikdienas apģērbu izgatavotājs un izplatītājs. Amerikas iedvesmots, globālais zīmols ir pionieris daudzās sporta industrijas inventāra un apģērba jomās, ar milzu pieredzi skriešanas sportā, treniņa kategorijās un fitnesā.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apģērbs, Atlētika, dāvanas, dāvanu karte, Fitnesa klubs, grupu nodarbības, jaunais gads, joga, kardiotrenažieri, Reebok, skrejceļi, spēka trenažieri, sporta klubs, sporta zāle, svaru zāle, trenažieri, velotrenažieri, veselība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats