19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Pateicoties uzņēmējdarbības atbalsta programmai Biznesa Uzrāviens, semināru ciklu iespēja apmeklēt ar ievērojamu atlaidi
Pateicoties uzņēmējdarbības atbalsta programmai Biznesa Uzrāviens, semināru ciklu iespēja apmeklēt ar ievērojamu atlaidi
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 11. jūnijs 2012, 18:29
Pateicoties uzņēmējdarbības attīstības programmai “Biznesa Uzrāviens”, tās ietvaros organizēto piecu semināru ciklu uzņēmuma izaugsmes veicināšanai: “KĀ KĻŪT PAR TIRGUS LĪDERI JAU RĪT” iespējams apmeklēt, par to maksājot tikai trešo daļu no kopējām izmaksām.


Semināru programmas mērķis ir dot uzņēmumiem un to darbiniekiem visu aktuālāko un nepieciešamāko informāciju un prasmes, lai viņi būtu gatavi iniciēt un vadīt pārmaiņas, uzlabot uzņēmuma sniegumu un servisu un tādējādi veicināt kopējo kompānijas attīstību un izaugsmi nākotnē. 

Gan ikdienas novērojumi, gan plaša organizāciju izpēte rāda, ka tās organizācijas, kas nemitīgi domā par stratēģiju un ievieš to dzīvē, ir viss efektīvākās un jebkuros apstākļos gūst peļņu. Bez šaubām, šādās organizācijās personāls ir orientēts uz radošumu un tiek atbilstoši motivēts. Šis biznesa apmācību cikls ir unikāls ar to, ka katrs no semināriem ir vērsts uz stratēģijas ideju ģenerēšanu un realizēšanu.

Cikla sākumā klausītāji tiek iepazīstināti ar šobrīd veiksmīgākajām stratēģijām, kas seko idejas izveide sava uzņēmuma stratēģijai, kā arī iepazīšanās ar inovāciju ieviešanas pasākumiem. Nākamajā seminārā klausītāji tiek iepazīstināti ar patērētāja psiholoģiju un atbilstošiem mārketinga risinājumiem. Sekojošā seminārā tiek skaidrots par darbinieka motīvu noteikšanu un to, kā var atlasīt personālu atbilstoši izstrādātajai stratēģijai, un kā motivēt esošos darbiniekus. Ceturtajā seminārā klausītājiem tiek pasniegti veiksmīgas pārdošanas paņēmieni, kā arī pārrunāti labākie paņēmieni jaunā produkta / pakalpojuma pārdošanā. Visbeidzot pēdējā seminārā tiek stāstīts par lojālu klientu bāzes izveidi, klientu piesaistes un noturēšanas paņēmieniem.

Pēc katra semināra tā dalībniekiem iespēja saņemt individuālas biznesa profesionāļu konsultācijas par jautājumiem, kas saistīti ar semināra tēmu, bet ir pietiekoši individuāli, lai tos pārrunātu diskusijās. Interesējošos jautājumus piespējams iesūtīt uzreiz pēc apmācībām un nedēļas laikā saņemt izsmeļošas atbildes.

“Programma uzņēmuma attīstības veicināšanai: “KĀ KĻŪT PAR TIRGUS LĪDERI JAU RĪT” nav tikai apmācības, meistarklases vai biznesa profesionāļu konsultācijas par dažādām uzņēmumam nozīmīgām tēmām, tās ir sākums katra uzņēmuma straujam BIZNESA UZRĀVIENAM – iespēja smelties iedvesmu, zināšanas, kontaktus, saņemt visu, kas būtisks, lai uzņēmums varētu piedzīvot strauju izaugsmi, apsteigt konkurentus un kļūt par tirgus līderi. Tādēļ programmas ietvaros esam raduši iespēju līdzfinansēt divas trešdaļas no kopējām izmaksām, lai padarītu semināru ciklu pieejamu ikvienam uzņēmumam, kas ir gatavs izaugsmei,” norāda LUAC pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

Uzņēmumi - biznesa apmācību dalībnieki, tiks uzņemti uzņēmējdarbības atbalsta programmā "Biznesa uzrāviens" ārpus kārtas. “Biznesa uzrāviens” ir unikāla atbalsta programma, kas uzņēmumiem nodrošina plašas mārketinga, tirgus izpētes, izglītības un citus pakalpojumus, no kuriem lielāko daļu līdzfinansējot 100% apmērā. Tas ne vien nodrošina produkcijai noietu, bet arī paaugstina uzņēmuma konkurētspēju un palīdz meklēt tālākas attīstības virzienus un sasniegt augstus mērķus.

Semināri notiek katru trešdienu no 4. jūlija līdz 1. augustam. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar biznesa izglītības centru “Biznesa Akadēmija”, rakstot uz info@biznesaakadamija.lv, vai zvanot – 20355559.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa Uzrāviens, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats