19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs » LUAC veiksmīgi turpina realizēt izstāžu līdzfinansēšanas programmu
LUAC veiksmīgi turpina realizēt izstāžu līdzfinansēšanas programmu
Autors: BNA.LV / 21. augusts 2014, 15:54
Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) sniedza uzņēmumiem iespēju piedalīties pārtikas nozares centrālajā notikumā Baltijas valstīs - izstādē “Riga Food 2014” uz īpaši izdevīgiem nosacījumiem - saņemot 50% līdzfinansējumu izstādes stenda laukuma nomai. Izstādes laukuma nomu ar līdzfinansējumu izmantoja vairāki desmiti vietējo uzņēmumu, kā, piemēram, “Rūjienas saldējums”, “Futurus Food” un daudzi citi. LUAC ir gandarīts par ikvienu, kurš rūpējas par uzņēmuma zīmola prezentēšanu un realizāciju tirgū, aicinot arī turpmāk izmantot LUAC sniegtās priekšrocības.


Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības “BT1” projektu vadītājs Rolands Nežborts pauž gandarījumu par izveidojušos sadarbību ar LUAC. “Ir tikai uzteicami, ka vietējo uzņēmumu atbalsta organizācijas ir gatavas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem sniegt palīdzīgu roku tieši tur, kur tiek rasti jauni biznesa kontakti un atklājas biznesa iespējas. Šis jau ir trešais gads, kad LUAC 50% apmērā finansēja izstāžu stenda laukumu nomas maksu vietējiem uzņēmumiem. Ceram uz sadarbību arī nākotnē,” stāsta Rolands Nežborts.

„Mums ir ar ko lepoties – tie ir vietējie uzņēmēji, vietējā prece un neatkārtojama kvalitāte. Šobrīd uzņēmumi meklē jaunas iespējas kā sevi pilnveidot un realizēt tirgū. Kā viena no iespējām, ko uzņēmumi labprāt izmanto, ir dalība dažādās izstādēs, tajā skaitā, “Riga Food”. Izstāde ir vieta, kur uzņēmumiem ir iespēja sevi apliecināt gan starptautiskā mērogā, gan apmeklētāju vidū, tādējādi paplašinot sadarbības partneru un klientu skaitu. Mēs augti vērtējam uzņēmumu vēlmi sevi prezentēt un nepārtaukti attīstīties, jo tikai tie, kas nestāv uz vietas, gūst panākumus. Arī turpmāk viens no LUAC uzdevumiem būs nodrošināt saviem biedriem dalību dažādas izstādēs par zemākām izmaksām. Uzņēmumiem, kas ir kļuvuši par LUAC biedriem, paveras ļoti plašas iespējas gūt ievērojamu atbalstu uzņēmuma attīstībai būtiskās jomās,” atzīst LUAC valdes loceklis Alberts Jodis.

Izstāde „Riga Food 2014” norisināsies no 4. līdz 7. septembrim. Starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food” ir vadošā pārtikas nozares izstāde Baltijas valstīs un ik rudeni iezīmē nozares attīstību kopuma, izceļ jaunumus, sniedz iespēju iepazīties ar nopietniem un uzticamiem nozares uzņēmumiem, kā arī pulcē nozares profesionāļu tūkstošus.

LUAC atbalsta iespējas ir ļoti plašas - sākot ar ekspertu konsultācijām uzņēmējdarbībai būtiskās jomās (mārketings, reklāma, inovāciju un personāla vadība, stratēģiska vadība, lietvedība u.c.) un turpinot ar atbalstu mārketinga un eksporta veicināšanas pasākumos. Aktivitātes tiek pieskaņotas katra uzņēmuma vēlamām, vajadzībām un specifikai.

Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra atbalstu jau izmantojuši vairāk nekā 500 uzņēmumi, kā rezultātā LUAC kļuvis par otru lielāko uzņēmumus apvienojošo organizāciju Latvijā.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats