19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Uzņēmumi aktīvi piesaka dalību Biznesa uzrāviens attīstības programmās
Uzņēmumi aktīvi piesaka dalību Biznesa uzrāviens attīstības programmās
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 17. decembris 2013, 16:41
Tuvojoties jaunam gadam, uzņēmumi sāk domāt kā uzsākt nākamo periodu, lai tas būtu veiksmīgāks. Izvērtējot plašo piedāvājumu klāstu, liela interese tiek izrādīta par “Biznesa uzrāviens” attīstības programmām, kas primāri ietver apmācības, konsultācijas un konkrētu darbību kopumu. Izmantojot „Biznesa uzrāviens” atbalsta programmu sniegtās iespējas, uzņēmumi atzīst, ka secīgi un pietiekoši intensīvi strādājot pie tām, neilgā laikā periodā ir iespējams sasniegt augstus rezultātus.


“Jauns gads ierasti nāk ar jauniem mērķiem un jauniem panākumiem. Arī mēs, kas savu darbību uzsāka pavisam nesen, esam lielu pārmaiņu priekšā, tāpēc nolēmām ņemt dalību divās attīstības programmās - “Inovācijas konkurētspējas stiprināšanai” un “Efektīva pārdošana un tās vadība”, jo uzskatu, ka šobrīd mums ir nepieciešami zinoši, pieredzes bagāti cilvēki un plecs uz kura balstīties, lai varam teikt, ka 2014. ir mūsu veiksmes gads. Tā summa, kas tiek ieguldīta programmā ir niecīga, salīdzinot uz to, kas mums pienākās un es ticu, ka šogad veiksme un izaugsme būs mūsu pusē,” stāsta kokapstrādes uzņēmuma pārstāvis Kārlis Zviedris.

Biznesa izglītības centrs „Biznesa Akadēmija” izstrādājis piecas attīstības programmas, kuras uzņēmumiem pieejamas ar Ls 1000 / EUR 1422,87 līdzfinansējumu, tādējādi akcentējot svarīgākās nozares -biznesa stratēģija un vadība, inovācijas konkurētspējas stiprināšanai, efektīva pārdošana un tās vadība, radoša mārketinga komunikācija (tirgus izpēte, mārketings, reklāma, PR), personāla vadība un komandas motivācija.  

“Veidojot attīstības programmas, veicām dažādus eksperimentus un konsultējāmies ar ekspertiem, izanalizējot kādas ir uzņēmumu nepieciešamības un, secinot kā sasniegt augšupeju gan personiskajā, gan biznesa jomā. Visa pamatā ir pareizs prakses un teorijas apvienojums, kas spēs atspoguļoties reālā peļņā un uzņēmuma attīstībā. Šo programmu ietvaros profesionāli eksperti strādā ar katru uzņēmumu individuāli, izanalizējot veiksmes un neveiksmes, plānojot tālāko virzību un panākot rezultātu, ar kuru būs apmierināts gan uzņēmums, gan tā klienti,” stāsta Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra (LUAC) pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

Vairāk informācijas par programmu interneta vietnē – www.biznesauzraviens.lv sadaļā „Attīstības programmas”. Līdzfinansējums pieejams piesakot dalību līdz š.g. 28.decembrim.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa uzrāviens, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats