19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Vietējie uzņēmumi aicināti ņemt dalību izaugsmes veicināšanas programmā "Latvijas uzņēmumi - spožākās zvaigznes"
Vietējie uzņēmumi aicināti ņemt dalību izaugsmes veicināšanas programmā "Latvijas uzņēmumi - spožākās zvaigznes"
Autors: Publicitātes materiāls / 29. jūlijs 2015, 13:27
Neapšaubāmi ikviena uzņēmuma attīstībā svarīgu lomu spēlē mārketinga komunikācija, jo tas ir viens no veidiem, kā viss veiksmīgāk sasniegt savu patērētāju un parūpēties par attiecīgā uzņēmuma reputāciju un tēla spodrināšanu. Taču tikpat svarīgi kā rūpēties par to, lai Jūsu uzņēmums būtu līderis starp konkurentiem ir nodrošināt savas uzņēmējdarbības vides attīstību, iegūstot arvien jaunas zināšanas un priekšrocības attiecībā pret konkurentiem, tādējādi paaugstinot uzņēmējdarbības sniegumu Latvijā kopumā.


Laikā, kad nepieciešamība augt un attīstīties ir kļuvusi par svarīgāko punktu biznesa izaugsmē, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) programmas “Biznesa uzrāviens” ietvaros piedāvā ikvienam uzņēmumam ņemt dalību izaugsmes veicināšanas programmā “Latvijas uzņēmumi – spožākās zvaigznes”.

Dalības summa programmā, kuras ietvaros uzņēmumiem no dažādām biznesa jomām tiek dota iespēja, izmantojot ekspertu palīdzību, konsultācijas, biznesa apmācības un atbalstu, kā arī realizējot dažādas pārdošanas, mārketinga komunikācijas u.c. aktivitātes, piedzīvot izaugsmi un iegūt handikapu attiecībā pret konkurentiem, sastāda tikai 300 EUR mēnesī un vienreizējo reģistrācijas maksu 100 EUR apmērā.

Kā norāda LUAC ekspertu padomes vadītājs un uzņēmējs Aivars Kalniņš, dalība programmā paver plašas iespējas un tās ieteicams izmantot ikvienam, kurš vēlas gūt panākumus un mesties jaunos izaicinājumos: "Nenoliedzami ikvienam uzņēmumam ir svarīgi sevi pierādīt kā konkurētspējīgu un uz izaugsmi vērstu, pierādīt sevi gan Latvijas vidē, gan vispasaules tirgū. LUAC piedāvātā programma ir lieliska iespēja uzņēmumiem gūt vēl nebijušu pieredzi un viena gada laikā ievērojami palielināt savu konkurētspēju. Protams, vissvarīgākais šajās apmācībās ir pašu vēlme un gribasspēks jeb tas, lai uzņēmumi vēlētos attīstīties un saredzētu ieguvumus, kurus sniedz šī programma."

Programma ietvaros veselu gadu – no 2015. gada 1. septembra – katram uzņēmumam, kas iesaistījies programmā „Latvijas uzņēmumi – spožākās zvaigznes”, ir iespēja saņemt ekspertu konsultācijas un apmeklēt biznesa apmācības dažādās jomās, sākot ar pārdošanas veicināšanu, mārketingu, sabiedriskajām attiecībām, beidzot ar inovāciju vadību, jaunu produktu veidošanu, finanšu vadību, personāla vadību un citām jomām, kas būtiskas uzņēmējdarbībā. Konsultācijas iespējams saņemt atbilstoši sākotnēji izstrādātai attīstības stratēģijai. Papildus konsultācijām uzņēmumiem tiek sastādīts arī darbības plāns un ir iespēja realizēt dažādas pārdošanas, mārketinga komunikācijas u.c. aktivitātes, kas vērstas uz produktu un uzņēmuma popularizēšanu un vērtības celšanu. Pēc 12 mēnešu perioda, kā arī tā laikā, tiks veikta izpēte, lai varētu izvērtēt uzņēmuma izaugsmi un apzināt ieguldītā atdevi.

"Latvija ir ļoti maza un tieši tāpēc svarīga ir spēja nodrošināt konkurenci uzņēmumu starpā. Nav noslēpums, ka tieši mārketings ir mūsdienas uzņēmējdarbības pirmā nepieciešamība un spēja pārdot savu produktu vai pakalpojumu ir galvenais priekšnosacījums veiksmīgu mērķu sasniegšanai. Iesaistīšanās programmā „Latvijas uzņēmumi – spožākās zvaigznes” ir iespēja atsvaidzināt vecās, kā arī iegūt jaunas zināšanas un parūpētos par sava uzņēmuma inovatīvu attīstību un varu garantēt, ka rezultāts būs pūļu vērts," norāda pārdošanas un kvalitātes sistēmu eksperte Egita Sproģe.

Uzņēmumi, kas vēlas iesaistīties un saņemt atbalstu biznesa attīstībā, tiek aicināti aizpildīt pieteikuma formu, norādot darbības jomu un kontaktinformāciju. Programmas dalībnieku skaits - ierobežots.

Plašāku informāciju un pieteikuma formu skatiet: http://fluidsurveys.com/s/zvaigznes/



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: "Latvijas uzņēmumi - spožākās zvaigznes", apmācības, attīstība, bizness, Izglītība, konkurence, LUAC, Uzņēmējdarbība, uzņēmējvide

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats