19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs » Īpašā programmā tiks veicināta vietējo uzņēmumu konkurētspēja
Īpašā programmā tiks veicināta vietējo uzņēmumu konkurētspēja
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 26. novembris 2013, 17:57
Lai paaugstinātu uzņēmumu konkurētspēju Latvijā un ārvalstīs Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) programmas “Biznesa uzrāviens” ietvaros, izveidojis izaugsmes veicināšanas programmu “Latvijas uzņēmumi – spožākās zvaigznes”. 

Programmas ietvaros pa trim uzņēmumiem no dažādām biznesa jomām tiek dota iespēja, izmantojot ekspertu palīdzību, konsultācijas un atbalstu, kā arī realizējot dažādas mārketinga komunikācijas aktivitātes, piedzīvot izaugsmi un iegūt handikapu attiecībā pret konkurentiem, kā arī paaugstināt uzņēmējdarbības sniegumu Latvijā kopumā.

spozz_1

„Lielā mērā mēs visi esam atbildīgi par Latvijas valsts spēju pierādīt sevi kā konkurētspējīgu uz izaugsmi vērstu valsti, kurā ražotos produktus novērtē un kuras uzņēmumi sevi apliecina vispasaules tirgū. Ir jābūt ambicioziem, lai gūtu panākumus, tādēļ programmas „Biznesa uzrāviens” izsaka zināmu izaicinājumu uzņēmumiem, piedāvājot šo atbalsta formu tikai trim katras nozares uzņēmumiem, viena gada garumā pievēršoties intensīvai konkurētspējas celšanai,” norāda LUAC ekspertu padomes vadītājs un uzņēmējs Aivars Kalniņš.

Veselu gadu – no 2014. gada 1.janvāra līdz 31.decembrim – katram uzņēmumam, kas iesaistījies programmā „Latvijas uzņēmumi – spožākās zvaigznes”, ir iespēja saņemt ekspertu konsultācijas dažādās jomās, sākot ar pārdošanas veicināšanu, mārketingu, sabiedriskajām attiecībām, beidzot ar inovāciju vadību, jaunu produktu veidošanu, finanšu vadību, personāla vadību un citām jomām, kas būtiskas uzņēmējdarbībā. Konsultācijas iespējams saņemt atbilstoši sākotnēji izstrādātai attīstības stratēģijai. Papildus konsultācijām uzņēmumiem tiek sastādīts arī darbības plāns un ir iespēja realizēt dažādas mārketinga komunikācijas aktivitātes, kas vērstas uz produktu un uzņēmuma popularizēšanu un vērtības celšanu. Pirms un pēc 12 mēnešu perioda tiks veikta izpēte, lai varētu izvērtēt uzņēmuma izaugsmi un apzināt ieguldītā atdevi.

Uzņēmumi, kas vēlas iesaistīties un saņemt atbalstu biznesa attīstībā, tiek aicināti sazināties ar LUAC sekretariātu pa tālruni 20076860 vai e-pastu: luac@luac.lv

Programmas informatīvie atbalstītāji: Latvijas Nacionālais biznesa portāls BIZNESS.LV, kultūras portāls RĪTS, portāli NRA.lv, EKONOMIKA.lv, EKSPORTS.lv, ziņu aģentūra BNA, portāls Reitingi.lv, birojs LATVIJAS PRODUKTS, fotoaģentūra EMOTION un daudzi citi.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aivars Kalniņš, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats