26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Nacionālā apvienība aicina apturēt bēgļu uzņemšanas procesu Latvijā
Nacionālā apvienība aicina apturēt bēgļu uzņemšanas procesu Latvijā
Autors: BNA / 16. novembris 2015, 16:26
Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” (NA) aicina partijas “Vienotība” atbildīgās amatpersonas sekot Polijas piemēram un apturēt bēgļu uzņemšanas procesu Latvijā, līdz nav noskaidrota precīza informācija par Parīzes teroraktu rīkotāju izcelsmi un ierašanās Eiropā apstākļiem.


Šādu soli valsts aicināta veikt pamatojoties uz to, ka vairāki Parīzes teroraktu rīkotāji Eiropā varētu būt iekļuvuši kā bēgļi ar viltotiem dokumentiem.

"Lūgsim koalīciju apturēt bēgļu uzņemšanu Latvijā līdz būs skaidrība par Parīzes teroristu izcelsmi, ieceļošanas ceļiem un dokumentiem," savā twitter kontā ierakstījis partijas deputāts Jānis Dombrava.

Tāpat NA aicina iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski sagatavot ziņojumu par drošības iestāžu paredzētajiem pasākumiem, lai novērstu riskus, ka patvēruma meklētāju aizsegā Latvijā ierodas teroristi, un lai Francijas traģisko notikumu atkārtošanās Latvijā nebūtu iespējama.

Jau ziņots, ka 13.novembra vakarā koordinētās apšaudēs un sprādzienos vairākās sabiedriskās vietās Parīzē tika nogalināti 129 cilvēki, bet slimnīcās nogādāti vairāk nekā 300 ievainotie. Teroristiskais grupējums "Islāma valsts" tīmeklī publiskotā paziņojumā uzņēmies atbildību par teroraktiem.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: bēgļi, Jānis Dombrava

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats