26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Premjera amatam varētu virzīt Pēteri Vaivaru
Premjera amatam varētu virzīt Pēteri Vaivaru
Autors: NRA.lv / 17. decembris 2013, 16:37
Publiskajā telpā kā potenciālie kandidāti premjera amatam šobrīd tiek nosauktas tādas diplomātiskā korpusa personālijas kā Māris Riekstiņš un Andrejs Pildegovičs, savukārt aizkulisēs pēkšņi izskanējis arī maz zināmā Pētera Vaivara uzvārds.


Vienotība neslēpj, ka pēc Valsts prezidenta Andra Bērziņa atteikuma trim partijas virzītajiem politiķiem ir sākusies taustīšanās ārpus politiskā lauka. Arī viens no Vienotības neformālajiem līderiem Pēteris Vinķelis sarunā ar Neatkarīgo atzina — partijas iekšējās diskusijās ir figurējuši neskaitāmi uzvārdi un variācijas, taču konkrētas vīzijas par nākamo premjeru joprojām nav. Tikmēr neoficiāli avoti NRA ir apliecinājuši, ka viena no iespējamajām kandidatūrām var izrādīties plašākai publikai nepazīstamais bijušais Latvijas vēstnieks Japānā Pēteris Vaivars, kurš šobrīd ir Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietniels.

P. Vinķelis šo informāciju nedz apstiprināja, nedz noliedza, vien atzīstot, ka arī šī kandidāta uzvārds ir izskanējis politiskajās diskusijās.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Pēteris Vaivars, premjers, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats