26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ja Latvija ir okupējusi Afganistānu, tai pienākas sava laupījuma daļa
Ja Latvija ir okupējusi Afganistānu, tai pienākas sava laupījuma daļa
Autors: Apollo.lv / 30. maijs 2013, 10:46
Ar Krieviju nepieciešams sadarboties, bet amerikāņiem ir jādalās ar Latvijas tautu ar laupījumu, kas iegūts Afganistānā un Irākā. Tā uzskata Ventspils mērs Aivars Lembergs.


Intervijā žurnālam «Ir» Lembergs norāda, ka noteikti nav multimiljonārs, tas esot mīts, ko uztur viņa nelabvēļi, bet zadzis viņš nav un nezina nevienu politiķi, kas būtu notiesāts par zagšanu.

«[..] Man ir bijušas jau kādas desmit dažādas apsūdzības, visas esmu vinnējis. Trīs krimināllietas, bet neviena nav bijusi par zagšanu. Tas tāds mīts, ko politiskie konkurenti cenšas kultivēt, jo viņi jau nevar vinnēt ar darbiem,» sacījis Lembergs.

Runājot par divām pasaules lielvarām – Krieviju un ASV – Lembergs neslēpj viedokli, ka ar Krieviju noteikti viņš sadarbosies, savukārt ASV velta virkni pārmetumu.

«[..] Tā kā Latvija ir viena no valstīm, kas okupējusi Afganistānu, tad loģiski, ka okupantiem pienākas sava laupījuma daļa. Kāpēc viss laupījums pienākas amerikāņiem? Mums pienākas daļa no laupījuma gan Afganistānā, gan Irākā. Ja saņemam tikai pigu, trīs burtu kombināciju, tā lieta nav taisnīga. Amerikāņiem ir jādalās ar Latvijas tautu. Mums opijs nav vajadzīgs, mums vajadzīga nauda,» teic Lembergs.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aivars Lembergs, politiķi, Ventspils, Ventspils dome

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats