27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Sabiedrība » Lapsa KNAB informēs par pazīstama deputāta īstenotu nodokļu apiešanas shēmu
Lapsa KNAB informēs par pazīstama deputāta īstenotu nodokļu apiešanas shēmu
Autors: Apollo.lv / 4. jūnijs 2012, 18:51
Otrdien, 5. jūnijā, portāla «pietiek.com» pārstāvis Lato Lapsa iesniegs Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB) dokumentus, kas liecina par kāda labi zināma Saeimas deputāta īstenotu nodokļu apiešanas shēmu un, iespējams, arī gūtiem nedeklarētiem ienākumiem.


Kā informē portāls, nevēloties valstij samaksāt ievērojamu pievienotās vērtības nodokļa summu, šis deputāts, kas publiski bieži izteicies par ēnu ekonomikas apkarošanu un godīgas nodokļu maksāšanas svarīgumu, pats, kā liecina KNAB nododamie dokumenti, kopā ar kādu Latvijas un, iespējams, arī Lietuvas uzņēmumu veicis vērā ņemamu «likumīgo nodokļu optimizēšanu».

Ņemot vērā KNAB bieži demonstrēto politisko angažētību, kas līdz šim spilgti izpaudusies, piemēram, bijušā ekonomikas ministra Arta Kampara (V) «tumbočkas» lietas izmeklēšanā, portāls uzskata par nepieciešamu pievērst deputāta īstenotajai «likumīgās nodokļu apiešanas shēmai» plašāku sabiedrības uzmanību, raksta Apollo.lv.

Plānots, ka Lapsa dokumentus nodos otrdien ap plkst.12.30. Pie KNAB plānots arī preses brīfings, kurā mediju pārstāvji tiks iepazīstināti ar visiem KNAB iesniedzamajiem dokumentiem.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Artis Kampars, KNAB, Lato Lapsa

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats