19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Sievietes Ziemassvētkos vislabprātāk dāvanā saņemtu romantisku atpūtu vai skaistumkopšanas procedūras
Sievietes Ziemassvētkos vislabprātāk dāvanā saņemtu romantisku atpūtu vai skaistumkopšanas procedūras
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 18. decembris 2013, 16:43
Ziemassvētki tuvojas straujiem soļiem un arvien aktuālāks paliek jautājums – kā iepriecināt sev mīļo cilvēku šajos svētkos? Kā liecina socioloģisko un tirgus pētījumu kompānijas “Pontus Dati” veiktās aptaujas rezultāti, šogad iecienītāko Ziemassvētku dāvanu topa pirmajās vietās ierindojas tādi iepriecinājumi kā romantiska atpūta nedēļas nogalē vai svētku vakariņas, kā arī dažādas skaistumkopšanas procedūras.


“Sievietei sava izskata un labsajūtas uzlabošana ir aktuāla jebkurā laikā, īpaši jau svētkos, kad mēs visas vēlamies starot un būt apburošas. Līdzīgi kā citus gadus, arī šogad stiprā dzimuma pārstāvji izrāda pastiprinātu interesi par skaistumkopšanas procedūrām, ar kurām iepriecināt savas dāmas. Vīrieši nereti izvēlas iepriecināt mīļotās tieši ar dāvanu kartēm, kas ļaus sievietei pašai izvēlēties sev patīkamāko procedūru. Tieši uz Ziemassvētkiem un Jauno gadu šis pieprasījums ir visizteiktākais, un turklāt ne tikai skaistumkopšanai, bet arī dažādām ārstnieciskajām procedūrām,” norāda veselības un skaistuma centra “Adoria” ģimenes ārste Ārija Bušmane.

Aptaujātās sievietes norāda, ka Ziemassvētki ir laiks, kad vēlas sajusties īpašas un mīlētas, tādēļ arī neliels uzmanības apliecinājums tomēr ir būtisks. Atbildot uz jautājumu, kas šajos svētkos iepriecinātu visvairāk, vairums respondentu norādīja, ka priecātos arī par iespēju būt kopā ar sev mīļajiem, taču, runājot par konkrētām dāvanām, sievietes norādīja, ka vēlētos, lai viņas palutina, piemēram, ar romantisku atpūtu, svētku vakariņām restorānā, vai kādu no skaistumkopšanas procedūrām.

„Svētku prioritātei ne vienmēr ir jābūt dāvanām, taču uzmanības apliecinājums, lai arī neliels, vienmēr ir patīkams. Šajos svētkos sev mīļos pārsteigšu ar praktiskās dāvanām, taču pati labprāt saņemtu kādu no atpūtas vai relaksācijas iespējām, jo mana ikdiena ir cieši saistīta ar zināmu stresu, tāpēc šāda veida dāvana man ļautu izbaudīt mieru, atpūsties no ikdienas spraigā ritma. Lai mums visiem prieka un miera pilni šie svētki!,” atzīst skolotāja un divu bērnu māmiņa Aina Pakalna no Rīgas.

Veselības un skaistuma centrs “Adoria” piedāvā plašu skaistumkopšanas un ārstniecisko pakalpojumu klāstu - dažādas sejas kopšanas procedūras, manikīru, pedikīru, vaksāciju, masāžas un ne tikai. Turklāt, ikvienam, kas uz Ziemassvētkiem vai Jauno gadu izlems sev tuvo cilvēku iepriecināt ar “Adoria” dāvanu karti, būs iespēja saņemt īpašas atlaides arī turpmāk.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: ādas kopšana, ādas lobīšanās, ādas problēmas, Adoria, atlaides, atzīti ģimenes ārsti, dāvanu kartes, dermatologs, grumbiņas, kosmetoloģija, liftings, procedūra, Rīgas centrs, sejas ādas stāvoklis, sejas kopšana, sejas tīrīšana, skābeklis, speciālisti, veselība, veselības centrs, vīrieši, ziema

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats