27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » KNAB izsludina konkursu uz četrām vakantajām vietām
KNAB izsludina konkursu uz četrām vakantajām vietām
Autors: Apollo.lv / 16. oktobris 2013, 11:01
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludina atklātu konkursu uz vakantajām vietām Izmeklēšanas un Korupcijas novēršanas nodaļās un aicina darbā izmeklētājus, politikas plānotāju un sabiedrisko attiecību speciālistu, portāls «Apollo» uzzināja KNAB.


Ar mērķi aizpildīt vakantās amata vietas, KNAB aicina darbā divus  izmeklētājus ar pieredzi pirmstiesas izmeklēšanā. Ikdienā KNAB izmeklētāji saskaņā ar Kriminālprocesa likumu veic izmeklēšanas darbības, lai noskaidrotu, vai noticis noziedzīgs nodarījums un personas, kas to izdarījušas, kā arī iegūst pierādījumus šo personu saukšanai pie kriminālatbildības. Saskaņā ar amata pienākumiem, KNAB izmeklētāji veicot resoriskās pārbaudes, izskata iesniegumus, sūdzības un materiālus, veic pirmstiesas izmeklēšanu un atbilstoši Izmeklēšanas nodaļas kompetencei piedalās normatīvo aktu izstrādē un atzinumu sagatavošanā par normatīvo aktu projektiem.

KNAB aicina pieteikties pretendentus uz vakanto Korupcijas novēršanas nodaļas galvenā speciālista politikas plānošanā amatu. Pretendentiem vēlama iepriekšēja darba pieredze korupcijas risku analīzes jomā vai attīstības plānošanā ar korupcijas novēršanu saistītā jomā. Amata pienākumi paredz, ka politikas plānotājam būs jāievieš korupcijas novēršanas un apkarošanas programmā paredzētie uzdevumi, jāveic valsts iestāžu prakses un atklāto korupcijas gadījumu analīze korupcijas novēršanas jomā, jāizstrādā normatīvie akti, attīstības plānošanas dokumenti un jāsagatavo informatīvie materiāli korupcijas risku novēršanai.

KNAB aicina darbā arī galveno speciālistu sabiedrisko attiecību jomā ar darba pieredzi sabiedriskajās attiecībās un izpratni par pretkorupcijas pasākumiem. Amata pienākumi galvenajam speciālistam būs saistīti ar informācijas sagatavošanu par KNAB kompetencē esošajiem jautājumiem un informācijas sagatavošanu, rediģēšanu un publicēšanu KNAB mājaslapā. Kā arī sabiedrisko attiecību speciālistam būs jānodrošina iestādes komunikācija ar plašsaziņas līdzekļiem un citām institūcijām, jākomunicē sociālajos tīklos un jāpiedalās KNAB sabiedrisko attiecību stratēģijas izstrādē un īstenošanā.

Visiem pretendentiem uz izsludinātajām vakantajām vietām līdz 2013.gada 5.novembrim KNAB jāiesniedz CV ar pašreizējā darbavietā veicamo pienākumu aprakstu un izmeklētāja amata pretendentiem jāiesniedz motivācijas vēstule ar īsu redzējumu par KNAB izmeklētāja darba specifiku, galvenā speciālista politikas plānošanā amata pretendentiem jāiesniedz motivācijas vēstule īsi raksturojot savu priekšstatu par iestādes veicamajiem pretkorupcijas pasākumiem, savukārt pretendentiem sabiedrisko attiecību speciālista amatu ir jāiesniedz motivācijas īsi aprakstot KNAB sabiedrisko attiecību attīstības iespējas.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: KNAB

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats