03. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Gints, Uvis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ventspils izstādē "Balttour 2013" piedāvās virtuālu ceļojumu
Ventspils izstādē "Balttour 2013" piedāvās virtuālu ceļojumu
Autors: NRA.lv / 7. februāris 2013, 15:07
Ventspils Tūrisma informācijas centrs kopā ar Kurzemes Democentru sagatavojis speciālu piedāvājumu izstādes "Balttour 2013" apmeklētājiem - virtuālu ceļojumu pa Ventspili ar iespēju nopelnīt ventus.


Ceļojuma laikā speciālā stendā varēs izveidot fotogrāfiju ar paša izvēlēto tūrisma objektu un personāžu, kuram būs ceļotāja seja. Bilde tiks nosūtīta uz e-pasta adresi, bet ievietojot to Ventspils virtuālās vēstniecības mājas lapā www.visitventspils.com tiks piešķirti 40 venti.

Venti sniedz atlaides 61 pilsētas tūrisma objektā. Kā atzīst paši ceļotāji, īpaši ģimenes ar bērniem, ietaupītie lati ļauj baudīt vairāk, nekā sākotnēji plānots.

Iecienīta ģimeņu apmeklējuma vieta, kas piedāvā atlaidi ar ventiem ir Piedzīvojumu parks, kas 2013.gada vasarā piedāvās jaunas atrakcijas: bampermašīnas, bamperlaivas, tramplīna laivas, bērnu autoskolu un Latvijā pirmo sintētiskā ledus slidotavu.

Ventus var tērēt arī Livonijas ordeņa pilī, kuras gaumīgi rekonstruētais 2.stāvs pārsteigs ar moderno tehnoloģiju izmantošanas iespējām ekspozīcijas izveidē. Pārsteigums sagaida jau ienākot pilī - ikvienu apmeklētāju sveicina virtuāls bruņinieks, kurš, pateicoties izmantotajām inovatīvajām tehnoloģijām - projekcijai uz ūdens tvaikiem, sensoru vadību un skaņas efektiem ir pārsteidzošs gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Gaisa ekrāns kalpo arī kā elegants "afišu stabs", kas informē par jaunumiem un gaidāmajiem pasākumiem muzejā.

Lietderīgi iztērēti venti būs arī Jaunrades nama Planetārijā, kas piedāvā jaunu filmu "Gaismas valstība", Ūdens piedzīvojumu parkā, Briežu dārzā vai vasarā braucot ar Mazbānīti.

Vasara Ventspilī būs īpaša, jo jūlijā pilsētā atkal piestās starptautiskās burāšanas regates "The Tall Ships Races 2013" dalībnieki. Neizpaliks arī tradicionālie pasākumi - Jūras svētki, Pilsētas svētki, starptautiskais motobraucēju salidojums "Kurland Bike Meet", Piedzīvojumu parka pusmaratons, Latvijas nūjošanas festivāls un daudzi citi.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Balttour 2013, venti, Ventspils

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats