26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Makroekonomika » Kamēr premjers un ministri atskaitās, deputāti pīpē un dzer kafiju
Kamēr premjers un ministri atskaitās, deputāti pīpē un dzer kafiju
Autors: NRA.lv / 21. marts 2013, 14:50
Neraugoties uz to, ka šodien parlaments uzklausīja vienu no gada svarīgākajām debatēm - atskaiti par valdības paveikto - daudzi politiķi spēja savu uzmanību noturēt tikai nepilnu stundu. Nesagaidījuši ministru ziņojumus, daudzi deputāti devās uz Saeimas kafejnīcu un pīpētavu.



Iepriekšējā gadā valdība ir paveikusi daudz, taču arī turpmāk ir jāstrādā pie nabadzības un nevienlīdzības mazināšanas, darba vietu radīšanas, reģionu attīstības, valsts administratīvās un ekonomiskās pārvaldības uzlabošanas, uzstājoties Saeimā ar ikgadējo ziņojumu par valdības paveikto, šodien norādīja Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Dombrovskis arī uzsvēra, ka pagājušajā gadā valdība ir aktīvi strādājusi pie tā, lai "krīzes pārvarēšanas faktu Latvijas iedzīvotāji pēc iespējas sajustu savos maciņos". Daļa no šiem pasākumiem tiek īstenota caur nodokļu mehānismiem, samazinot pievienotās vērtības nodokli un iedzīvotāju ienākuma nodokli, kā arī palielinot atvieglojumu par apgādībā esošu personu, skaidroja premjers.

Tiesa, daudzi Saeimas deputāti spēja svarīgo ziņojumu noklausīties tikai daļēji. Jau pusstundu pēc ziņojuma sākuma vairāki kreisā spārna politiķi bija manāmi pīpetavā, vairāki- devās uz kafejnīcu, lai baudītu brokastis. Pacietības pietrūka arī vairākiem zaļzemniekiem un Vienotības politiķiem, kuri brīdī, kad tribīnē kāpa ekonomikas un kultūras ministri, bija manāmi Saeimas gaiteņos.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: kafejnīca, ministri, politiķi, Saeima, ziņojumi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats