02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Sabiedrība » Rēzeknes uzņēmēja slepkavība: varmāka zinājis, kā iekļūt mājā nemanītam (video)
Rēzeknes uzņēmēja slepkavība: varmāka zinājis, kā iekļūt mājā nemanītam (video)
Autors: Apollo.lv / 4. februāris 2014, 15:40
Saistībā ar Rēzeknes uzņēmēja Andra Lucatnieka slepkavību policija sākusi kriminālprocesu. Pēc neoficiālas informācijas varmāka nogalinājis uzņēmēju caur logu, šaujot uz viņu ar apgrieztu bisi, notikušā apstākļi liecina par pasūtījuma slepkavību, vēsta Latvijas Televīzija.

Slepkava mājā iekļuva, izsitot logu. Pēc diviem šāvieniem, no kuriem viens trāpīja kājā, otrs krūškurvī, uzņēmējs no gūtajām traumām notikuma vietā mira.Visticamāk slepkava zinājis, kā iekļūt mājā nemanītam, jo teritoriju  viscaur ieskauj sēta, un tā aprīkota ar novērošanas kamerām, raksta Apollo.lv.

Noslepkavotā uzņēmēja sieva komentēt notikušo atteicās.

Uzņēmēja māja atrodas pilsētas teritorijā, tai blakus dzīvo vairāki citi kaimiņi. Tomēr uzrunātie cilvēki, piektdien ap septiņiem vakarā neko aizdomīgu nav ne redzējuši, ne dzirdējuši.

Noslepkavotais Andris Lucatnieks 2009.gadā balotējies Rēzeknes novada domes vēlēšanās no partijas «Saskaņas Centrs». Viņš darbojās Rēzeknes pilsētas domes Ekonomikas attīstības un iedzīvotāju nodarbinātības komisijā kā priekšsēdētājs, finansiāli atbalstīja gan sportistus, gan dažādus kultūras pasākumus. Viņam kopā ar sievu  Rēzeknē piederēja auto tirdzniecības uzņēmums SIA «Andris auto».

Rēzekniešus notikusī slepkavība šokē.

Policija šobrīd veic izmeklēšanu un strādā pie versiju izvirzīšanas.

«Apollo» jau ziņoja, ka pagājušajā piektdienā Rēzeknē nogalinātais vīrietis ir uzņēmuma SIA «Andris Auto» īpašnieks, uzņēmējs Andris Lucatnieks.

Rēzeknes mērs Aleksandrs Bartaševičs apliecinājis, ka nošauts ir uzņēmējs Lucatnieks, uzsverot, ka notikušais ir ārkārtas gadījums. Viņš gan atteicies izdarīt jebkādus secinājumus par to, kāpēc uzbrukts uzņēmējam.

Plašāk skaties «Panorāmas» sižetā!




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aleksandrs Bartaševičs, Andris Auto, Andris auto, Andris Lucatnieks, video

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats