20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Sabiedrība » Repši sanikno žurnālista jautājumi raidījumā Viens pret vienu (video)
Repši sanikno žurnālista jautājumi raidījumā Viens pret vienu (video)
Autors: Apollo.lv / 30. aprīlis 2014, 15:03
Bijušo premjeru un finanšu ministru Einaru Repši, kurš dibinājis jaunu partiju «Latvijas attīstībai» un ir gatavs atgriezties aktīvajā politikā, saniknoja žurnālista Gundara Rēdera jautājumi saistībā ar politiķa ienākumiem un arī parādu apjomu.

Intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā «Viens pret vienu» Repše ļoti nelabprāt atbildēja uz jautājumu par savām parādsaistībām, aicinot sagaidīt viņa nākamo publisko ienākumu deklarāciju, jo tajā parādsaistības un ienākumu apjoms tikšot norādīts. «[Parādi] ir samazinājušies,» teica viņš.

Jautāts, kur viņš ņem savu aizņēmumu, kas ir cilvēki, kas viņam aizdod naudu, Repše atbildēja, ka tai jāpaliek privātai lietai. «Politikā esmu ieviesis atklātības principus. Esmu deklarējies jau 15 gadus, un esmu pārbaudīts jau vairākas reizes, tāpēc nemāciet mani, kā politikā ieviest atklātību.»

Repše arī neatbildēja uz jautājumu, vai naudu viņam aizdod viens no ietekmīgajiem uzņēmējiem Valērijs Belokoņs, kurš arī iesaistījies Repšes dibinātajā biedrībā.

Žurnālistam, turpinot uzstāt un norādot, ka vēlētāji vēlas zināt atbildes uz šiem jautājumiem, Repše kļuva vēl asāks. «Nerunājiet vēlētāju un tautas vietā. Nedomāju, ka jums ir tādas tiesības. Mani reitingi ir noteikti lielāki nekā jūsu reitingi, ja jūs pamēģinātu iet politikā, kā jums izdotos izdarīt kaut pusi no tā, ko es esmu izdarījis savā laikā. Gudri runāt un apmelot cilvēkus ir viena lieta, un taisīt skandālus tiešajā ēterā, bet kaut ko reāli izdarīt un arī kļūdīties, tā, Rēdera kungs, ir pavisam cita lieta, un ne katram pietiek mugurkaula un aknas to izdarīt.»




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Einars Repše, video

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats