26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Bērziņš: SAB direktora amata kandidāts varētu plašākai publikai nebūt pazīstams
Bērziņš: SAB direktora amata kandidāts varētu plašākai publikai nebūt pazīstams
Autors: NRA.lv / 16. janvāris 2013, 14:18
Nākamais Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktora amata kandidāts varētu plašākai publikai nebūt pazīstams, tā intervijā Neatkarīgajai atzinis viens no Tautas partijas dibinātājiem, bijušais veselības un finanšu ministrs Gundars Bērziņš.


"Balstoties uz to, kas līdz šim izskanējis, kandidāts visdrīzāk būs cilvēks, kurš strādājis drošības dienestos, kuram ir laba sadarbība ar partnerdienestiem un stingras rekomendācijas no tiem. Tādējādi kandidātu loks nebūs liels. Šis cilvēks plašākai publikai nebūs pazīstams, kas šim amatam ir normāli," izteicies Bērziņš. Bijušais politiķis arī nenoliedza, ka šis kandidāts varētu būt bijušais ģenerālprokurors, tagadējais Valsts prezidenta padomnieks Jānis Maizītis, taču Bērziņš atzīst, ka viņa rīcībā esot par maz informācijas.

"Protams, tāda iespēja pastāv. Tomēr Maizītis ir pietiekami publiska persona. Reputācija viņam ir atbilstoša. Sabiedroto atbalsts varētu būt mērens. Es domāju, ka tomēr - nē. Būs kandidāts, kuru mēs ļoti maz pazīsim," pauda bijušais politiķis.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Gundars Bērziņš, Jānis Maizītis, SAB

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats