26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Politiķi izvairās skaidrot nesamērīgo algu celšanu; tā vietā kritizē raidījumu (video)
Politiķi izvairās skaidrot nesamērīgo algu celšanu; tā vietā kritizē raidījumu (video)
Autors: Apollo.lv / 11. janvāris 2013, 18:09
Nesamērīgā algu celšana ir «karstākais» ziņu temats jau gandrīz nedēļu. Jautājumi, par to, kā un kāpēc tā noticis, līdz galam vēl nav atbildēti. Taču politiķi, kas par to atbildīgi, acīmredzot arī neuzskata par vajadzīgu atbildēt pēc iespējas plašākas sabiedrības priekšā.

Trešdien Latvijas Televīzijas raidījumā «Sastrēgumstunda», kas ir galvenais diskusiju raidījums sabiedriskajā televīzijā, savu dalību atteica virkne augsta līmeņa amatpersonu. Bet no premjera pārstāvētās partijas «Vienotība» nebija neviena pārstāvja.

«Vienotības» līdere - Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V) uzskata, ka konkrētais raidījums nemaz neesot tāds, kura norise vērtējama kā cienījama.«Raidījumā, kurā runājot par vērtībām tiek uzaicināta bijusī valsts prezidente Vaira Vīķe - Freiberga, un raidījuma vadītājs ļauj visu raidījuma laiku runāt par [Valda] Zatlera (RP) dzīvokli un mašīnu - uzskatu, ka tā ir necieņa pret cilvēku, kurš ir ziedojis savu laiku, un kuram nav pienākums iet un kaut ko skaidrot,«sacīja Āboltiņa.

Vienlaikus viņa gan atzina, ka politiķi vairās skaidrot nepopulārus lēmumus.

«Vienotības» Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis gan uzskata, ka raidījums ir gana labs, lai tajā vajadzības gadījumā parādītu savas jaunās sejas, taču pienākums tajā savus lēmumus skaidrot konkrētām amatpersonām neesot.Turklāt ne vienmēr to varot saskaņot ar darba kārtību.

Plašāk skaties «Panorāmas» sižetā!





Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: politiķi, Solvita Āboltiņa, Vaira Vīķe - Freiberga, video

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats