26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Dombrovskim ir tas, kā trim runčiem vairs nav
Dombrovskim ir tas, kā trim runčiem vairs nav
Autors: Apollo.lv / 27. marts 2012, 17:30
Trīs oligarhu spriedelēšana par Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) valdības gāšanu Eiropas Parlamenta deputātei Sandrai Kalnietei (V) atgādina Edgara Liepiņa apdziedāto trīs runču savstarpējo lielīšanos ar pagātnes sasniegumiem, portālam «Apollo» pavēstīja deputātes pārstāvis Mārtiņš Spravņiks.


«Trīs oligarhu pagātnes varoņdarbus vēlēšanās ir pienācīgi novērtējusi Latvijas tauta un turpina vērtēt Rīgas un Londonas tiesas. Viņi, protams, var apspriest Dombrovska valdības gāšanas un politisko līķu reanimācijas scenārijus. Bet tāpat kā Edgara Liepiņa apdziedātajiem runčiem, viņiem vairs nav tā, kas ir Valdim Dombrovskim un viņa valdībai - sabiedrības izglītotākās un darbīgākās daļas atbalsts. Latvijas pilsoņi pēdējos gados ir radikāli mainījuši Latvijas politiku - tajā vairs mūziku nepasūta tie, kas maksā. Oligarhi, minigarhi un kleptokrāti, protams, var sūkstīties par aizgājušo dienu spožumu, bet atpakaļceļa uz to vairs nav,» uzskata Kalniete.

Eiroparlamentāriete arī uzsver, ka baumas par partijas «Vienotība» šķelšanos ir «ir trīs gadus nemitīgi sildīta veca zupa, kuru lieto tikai tie, kam pašiem vairs «partiju nav».»

ziņots, pirmdienas vakarā biroju ēkā Rīgā, Dzirnavu ielā, kur atrodas Šķēļu ģimenei piederošā SIA «Uzņēmumu vadība un konsultācijas», vairāk nekā divas stundas notika par trim oligarhiem dēvēto Aivara Lemberga, Andra Šķēles un Aināra Šlesera tikšanās.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: oligarhi, Sandra Kalniete, Valdis Dombrovskis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats