02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » PTAC aicina būt vērīgiem, iegādājoties SIA Expresskurjers.lv pakalpojumus
PTAC aicina būt vērīgiem, iegādājoties SIA Expresskurjers.lv pakalpojumus
Autors: Apollo.lv / 8. jūlijs 2013, 11:47
Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (PTAC) ir vērsušies patērētāji ar sūdzībām par SIA «Expresskurjers.lv» īstenoto komercpraksi. Patērētāji snieguši informāciju, ka komersants nepilda noslēgtajos distances līgumos noteikto ziedu un dāvanu piegādes pienākumu, kā arī neatmaksā patērētāju samaksāto pirkuma maksu.

PTAC aicina patērētājus būt vērīgiem, iegādājoties pakalpojumus pie minētā uzņēmuma, rūpīgi iepazīties ar līguma noteikumiem un neskaidrību vai problēmu gadījumā vērsties pie komersanta.

Vairāki patērētāji vērsušies PTAC ar iesniegumiem un informējuši, ka, pasūtot ziedu un/vai dāvanu piegādi ar kurjeru interneta vietnē www.nosutiziedus.lv, kas pieder SIA «Expresskurjers.lv», neilgi pēc pasūtījumu veikšanas saņemti rēķini, kas tika apmaksāti tajos noteiktajos termiņos. Tomēr ziedi un/vai dāvanas noteiktajā termiņā piegādāti netika, kā arī komersants, neskatoties uz to, ka pakalpojums netika sniegts, neatmaksāja patērētājiem viņu iemaksāto naudu, tostarp arī pēc patērētāju pieprasījuma.

PTAC ir ierosinājis administratīvo lietu, kuras ietvaros uzsācis vērtēt SIA «Expresskurjers.lv» īstenotās komercprakses atbilstību patērētāju tiesību aizsardzību regulējošo normatīvo aktu prasībām. Gadījumā, ja, izvērtējot PTAC rīcībā esošos materiālus, SIA «Expresskurjers.lv» darbībā tiks konstatēts pārkāpums, kas ir radījis vai varētu radīt būtisku kaitējumu patērētāju kolektīvajām interesēm, PTAC savas kompetences ietvaros būs tiesīgs lemt par attiecīga saistoša lēmuma pieņemšanu, kas tiks publicēts PTAC mājaslapā.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ekspreskurjerss.lv, Patērētāju tiesību un aizsardzības centrs, PTAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats