28. aprīlis,
Vārda dienas: Gundega, Terēze
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » LM vadība sašutusi par policijas rīcību; min politisko pasūtījumu
LM vadība sašutusi par policijas rīcību; min politisko pasūtījumu
Autors: www.apollo.lv / 14. maijs 2013, 17:58
Uzņēmuma «Liepājas Metalurgs» (LM) vadība pauž sašutumu par šīsdienas likumsargu rīcību, veicot kratīšanas uzņēmuma un tā akcionāru mājvietās, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma pārstāve Simona Laiveniece.


Laiveniece norāda, ka LM vadībai nav saprotama policijas rīcība, turklāt likumsargu pielietotās metodes un forma šķiet aizdomīga.

«Uzņēmuma vadība līdz pat šīs dienas rītam ir sadarbojusies un sniegusi visu informāciju, neviens no uzņēmuma vadības nav pametis valsti un neslēpjas, līdz ar ko vispār nav saprotams, kāpēc šodienas kratīšanā ir tikusi piesaistīta pretterorisma vienība,» norāda uzņēmuma pārstāve.

LM vadība domā, ka likumsargu darbības ir veiktas tikai un vienīgi ar mērķi sacelt ažiotāžu, graut uzņēmuma reputāciju sadarbības partneru acīs, diskreditēt vienu no Latvijas lielākajiem nodokļu maksātājiem un darbavietu nodrošinātājiem, kas esot politisks pasūtījums, ar mērķi – sagraut pilnībā uzņēmumu.   

«Visbeidzot, izsakām nožēlu, ka mūsu valstī strīds starp diviem komercsabiedrības akcionāriem tiek risināts, izmantojot tiesību aizsardzības iestāžu neadekvātas metodes, par ko atvainojamies visiem uzņēmuma partneriem, darbiniekiem un citām iesaistītajām personām,» teikts paziņojumā.  



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: akcionāri, krāpšana, kratīšana, Liepājas metalurgs, Valsts policija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats