28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Lipmans uzsācis sarunas ar Liepājas Metalurga lielākajiem kreditoriem
Lipmans uzsācis sarunas ar Liepājas Metalurga lielākajiem kreditoriem
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 5. jūnijs 2013, 13:59
“Liepājas Metalurga” akcionārs Kirovs Lipmans šonedēļ uzsācis sarunas ar valsts lielākā metalurģijas uzņēmuma kreditoriem, medijiem pavēstīja Lipmana pārstāvis Toms Briedis.


"Saistībā ar Ekonomikas ministrijas pagājušajā piektdienā izplatīto paziņojumu masu medijiem par to, ka "Liepājas Metalurga" trīs lielākajiem akcionāriem līdz iepriekšējās nedēļas piektdienas pusnaktij jāparaksta vienošanās par sadarbību Kreditoru kluba ietvaros, savādāk valdība un kreditori vērtēs katra atbildību, un no tā izrietošo, ka patiesībā visas līdzšinējās sarunas ir bijušas tika darbības imitācija, vakar personīgi uzsāku sarunas ar lielākajiem „Liepājas Metalurga” kreditoriem bez konsultanta „Prudentia Advisers” piedalīšanās,” uzsvēra K.Lipmans.

Saskaņā ar viņa sacīto, vakar notika pirmā tikšanās ar bankas „Citadele” pārstāvjiem, lai uzzinātu kreditoru viedokli un vienotos par tālākiem soļiem, kā glābt „Liepājas Metalurgu”.
„Līdz šim atbildīgās personas, kurām bija lūgts mani iepazīstināt ar Sergeja Zaharjina un Iļjas Segala parakstītajiem dokumentiem, atteicās to izdarīt. Turklāt masu medijos izskanējušā informācija liecina, ka sākotnēji  „Prudentia Advisers” piedāvātie varianti šobrīd ir grozīti. Tas vairs nav sākotnējais piedāvājums, bet mēs nezinām, kāds ir jaunais,” atzīmēja „Liepājas Metalurga” akcionārs, piebilstot, ka arī tas bija iemesls pieņemt lēmumu pašiem sākt sarunas ar kreditoriem un uzzināt viņu viedokli par esošās situācijas risinājumiem. 




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: akcijas, akcionāri, Kirovs Lipmans, Liepājas metalurgs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats