29. aprīlis, Pirmdiena
Vārda dienas: Laine, Raimonds, Vilnis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Uzņēmēji vēl var pieteikties „Eksporta un inovācijas balvai 2012”
Uzņēmēji vēl var pieteikties „Eksporta un inovācijas balvai 2012”
Autors: BNA / 5. oktobris 2012, 12:09
Vēl tikai līdz 9. oktobrim Latvijas uzņēmumiem ir iespēja pieteikties konkursā „Eksporta un inovācijas balva 2012”, ko jau astoto gadu rīko LR Ekonomikas ministrija un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA).


Konkursa mērķis ir godināt un paust atzinību tiem Latvijas uzņēmumiem, kam ir izdevies sasniegt labus panākumus ārvalstu tirgu apguvē, kā arī jaunu un inovatīvu produktu izstrādē un ieviešanā tirgū. „Eksporta un inovācijas balvas 2012” ietvaros uzņēmumi tiks izvērtēti, nosakot laureātus piecās kategorijās – „Eksportspējīgākais komersants” lielo/vidējo un mazo komercsabiedrību grupās, „Importa aizstājējprodukts”, „Inovatīvākais produkts” un „Rūpnieciskais dizains”.

Savukārt titula „Eksporta čempions” pretendentus no Latvijas lielāko eksportētāju vidus izvirzīs žūrijas komisija, pamatojoties uz eksporta datiem un ieguldījumu ilgtspējīgas izaugsmes nodrošināšanā.

Katras kategorijas pirmo un otro vietu ieguvējiem būs iespēja piedalīties apmaksātos darījumu braucienos – tostarp valsts augstāko amatpersonu ārvalstu vizītēs, LIAA organizētajās tirdzniecības misijās, kā arī individuālos darījumu braucienos. Trešo vietu ieguvēji saņems apmaksātu reklāmas laukumu kādā no LIAA informatīvajiem materiāliem.

Visiem laureātiem tiks piešķirta iespēja izmantot konkursa „Eksporta un inovācijas balva 2012” laureāta zīmi uz savu produktu iepakojumiem un informatīvajos materiālos. Savukārt informācija par visiem konkursa dalībniekiem tiks ievietota LIAA mājas lapā ar tiešsaisti uz uzņēmuma mājas lapu.

Pieteikšanās konkursam - sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi zinas@liaa.gov.lv vai iesniedzot to LIAA Klientu apkalpošanas nodaļā (Pērses ielā 2, Rīgā, LV-1442).

Konkursa „Eksporta un inovācijas balva 2012” laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā š.g. gada 19. decembrī, kad visus dalībniekus sveiks konkursa patrons, Valsts prezidents Andris Bērziņš.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Eksporta un inovācijas balva, LIAA

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats