05. maijs,
Vārda dienas: Ģederts, Ģirts
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Brīdina par viltus ceļojumu kuponiem interneta portālos
Brīdina par viltus ceļojumu kuponiem interneta portālos
Autors: Apollo.lv / 14. augusts 2012, 11:55
Augusta sākumā Rīgas policija saņēma vairākus iesniegumus no apkrāptiem iedzīvotājiem, kuri atlaižu kuponu portālos iegādājās ceļojumus, taču pakalpojumu nesaņēma, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.


Rīgas reģiona policijas darbinieki pagājušajā nedēļā saņēma vairāk nekā 25 iesniegumus no iedzīvotājiem, kuri bija iegādājušies ceļojumu kuponus dažādos portālos, taču pakalpojumu nesaņēma. Atlaižu kuponu portāli cilvēkiem piedāvāja iegādāties tūrisma braucienus uz dažādām Eiropas valstīm, raksta Apollo.lv.

Kriminālpolicijas darbinieki noskaidroja, ka iedzīvotāji iegādājās ceļojumus sākot no 50 līdz 340 latiem. Veicot izmeklēšanas darbības, likumsargi 10.augustā aizturēja 1980.gadā dzimušu vīrieti aizdomās par krāpšanu.

Rīgas policijas darbinieki turpina izmeklēšanu un aicina iedzīvotājus uzmanīties no viltus kuponu iegādes. Kā arī policija lūdz atsaukties citus cietušos, zvanot uz tālruņa numuriem: 67208765, 67208313, 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: kopā pirkšanas portāli, krāpšana, viltus kuponi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats