24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Brīdina par krāpniekiem-«darbā iekārtotājiem»
Brīdina par krāpniekiem-«darbā iekārtotājiem»
Autors: www.apollo.lv / 21. marts 2013, 17:32
Solot darba iespējas Anglijā, krāpnieks no trīs darba meklētājiem izkrāpa 450 latus un pats nozuda. Darba meklētāji palika gan bez naudas, gan darba.



Kā informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Ance Rozīte, trešdien Rīgas Latgales iecirknī vērsās trīs vīrieši, kuri pastāstīja, ka viens no viņiem bija ievietojis internetā sludinājumu par darba meklēšanu. Ar viņu sazinājās pagaidām nenoskaidrota persona un izteica piedāvājumu braukt strādāt uz Angliju.

Darba meklētājs sameklēja vēl divus cilvēkus, kuriem bija nepieciešams darbs un 20.martā šie trīs vīrieši ar darba piedāvātāju satikās Centrāltirgus teritorijā. Katrs no darba meklētājiem iedeva uz tikšanos atnākušajam vīrietim naudu, kas kopā bija 450 lati.

Pēc naudas saņemšanas vīrietis aizbildinājās, ka viņam ir steidzamas darīšanas un pēc pāris minūtēm atgriezīsies. Vīrietis aizgājis ar visu naudu un tā arī neatgriezās. Par krāpšanu policijā ir uzsākts kriminālprocess.

Policija iesaka iedzīvotājiem būt uzmanīgākiem un nebūt tik lētticīgiem, kā arī nedot naudu svešām personām nepārliecinoties par viņu identitāti, nenoskaidrojot sīkas nianses par solīto darbu. Policija aicina par šādiem gadījumiem vērsties policijā un ziņot.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: darbā iekārtotāji, krāpnieki, krāpšana

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats