02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Kolektīvās iepirkšanās portāli labojas
Kolektīvās iepirkšanās portāli labojas
Autors: Ludmila GLAZUNOVA / NRA.LV / 27. jūlijs 2012, 14:22
SIA Izdevīgi pirkumi kolektīvās iepirkšanās portāli orangelife.lv un kupon.lv ir pārtraukuši klusēt un devušies uz sarunām ar Patērētāju tiesību aizsardzības centru (PTAC), daži apkrāptie ceļotāji jau ir saņēmuši naudu. 


Neatkarīgā jau rakstīja, ka minētajos portālos piedāvāti ceļojumi, kuriem bija norādīts, ka tie organizēti saistībā ar Airisa un Co. Savukārt Airisa un Co publiski paziņoja, ka ar šiem ceļojumiem neesot nekāda sakara. PTAC, uzsākot pārbaudi, atklāja ne vienu vien pārkāpumu, un pagaidu nolēmums paredz aizliegt uzņēmumam tirgot ceļojumus. Tomēr portālā orangelife.lv vēl joprojām varēja iegādāties tūrisma produktus ar atlaidēm.

«Ar patērētājiem nav slēgti līgumi par komplekso tūrisma pakalpojumu iegādi, līdz ar to vēl nav identificēts tūrisma pakalpojumu sniedzējs,» Neatkarīgai teic PTAC Patērētāju informēšanas un komunikāciju daļas vadītāja Ilze Žunde, piebilstot, ka naudu par ceļojumiem tūristi maksājuši SIA Izdevīgi pirkumi. «Taču pozitīvi ir tas, ka viņi ir sākuši runāt,» piebilst I. Žunde un stāsta, ka trīs cilvēki atguvuši iemaksāto naudu par nenotikušiem ceļojumiem.

PTAC pārstāve teic, ka kopumā par kolektīvās iepirkšanās portāliem saņem daudz sūdzību. Līdz šīs nedēļas sākumam saņemtas četras rakstiskas sūdzības un 53 e-pasta vēstules. Tikmēr spēkā ir pagaidu nolēmums, kas aizliedz Izdevīgi pirkumi piedāvāt ceļojumus. Ceturtdien portālā orangelife.lv parādījās uzraksts: «Šodien pēc pusdienlaika jūs varēsiet iegādāties ceļojumus par īpašām cenām. Dotajā brīdī mājaslapu atjauno un tiek gatavoti jauni maršruti un interesanti piedāvājumi ar atlaidēm līdz 80%.


Diskusija par rakstu (1)

Atslēgvārdi: Airisa un Co, kolektīvā iepirkšanās, PTAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats