18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs » Uzņēmumi atzinīgi novērtē LUAC biznesa apmācību piedāvājumu
Uzņēmumi atzinīgi novērtē LUAC biznesa apmācību piedāvājumu
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 27. augusts 2012, 19:02
Kā liecina saņemtās pieteikumu vēstules un zvani no dažādu uzņēmumu pārstāvjiem, sabiedrisko fondu un LUAC biznesa attīstības programma, kuras ietvaros uzņēmumiem ir iespēja pieteikt savus darbiniekus vairāk kā 15 dažādām biznesa apmācībām / semināriem sešu mēnešu laikā vairāku tūkstošu latu vērtībā ar 100 % līdzfinansējumu, šobrīd tiek atzinīgi novērtēta.


Šobrīd ir zināms apmācību plāns tuvākajiem diviem mēnešiem (Praktiskais biznesa seminārs un meistarklase “Personāla novērtēšana un motivācija – kā noteikt savas komandas spožākās zvaigznes un motivēt darbiniekus vēl labākam sniegumam” (13. septembrī), seminārs un meistarklase "Biznesa stratēģijas izveides laboratorija" (19. septembrī), seminārs un meistarklase "Efektīvās mārketinga programmas izveide un realizācija (26. septembrī), seminārs un meistarklase "Spēcīgas un motivētas komandas izveide" (3. oktobrī), seminārs un meistarklase "Jaunu klientu piesaistīšanas metodes" (17. oktobrī), seminārs un meistarklase "Esošo klientu lojalitātes stiprināšana" (24. oktobrī) u.c.), taču programmas norises gaitā tas tiks nemitīgi papildināts. Līgums par apmācību pakalpojumiem jau noslēgts ar biznesa izglītības centru "Biznesa Akadēmija" un semināru organizatoru "Biznesa Semināri". Abi apmācību organizatori ir labi pazīstami un iemantojuši nevainojamu reputāciju.

„Man, kā veikalu tīkla īpašniecei, nav viegli atrast brīvus līdzekļus darbinieku apmācībai, bet rezultāts, protams, ir nepieciešams. Šāda iespēja – ar nelielām izmaksām izglītot darbiniekus mārketinga un pārdošanas jomās pugada laikā, manuprāt, ir nenovērtējama un domāju, ka reģistrācijas maksa par katru darbinieku dažu simtu latu apmērā par sešu mēnešu apmācību, katrs uzņēmums, kas vēlas izaugsmi, var atļauties,” atzīst Ināra Briede, uzņēmēja no Rīgas.

Apmācību programma tiek nodrošināta ar 100 % līdzfinansējumu. Vienīgās uzņēmumu izmaksas saistītas ar reģistrācijas maksu par katru darbinieku, ko uzņēmums piesaka apmācībām.

Ņemot vērā to, ka dalībnieku skaits šajā biznesa attīstības atbalsta programmā ir ierobežots, LUAC aicina, intereses gadījumā, pieteikt dalību jau tuvāko dienu laikā, norādot vēlamo darbinieku skaitu apmācībai. Pieteikumus pagaidām brīvā formā jāsūta uz e-pastu: luac@luac.lv, pretī tiks izsūtīta oficiālā reģistrācijas anketa.

Papildus biznesa apmācību programmām LUAC regulāri līdzfinansē arī citus projektus, kas veicina vietējo uzņēmumu attīstību. Kā viens no pēdējiem minams 50% finansējums uzņēmumu dalībai izstādē “Riga Food 2012”, ko izmantoja vairāki desmiti uzņēmumi kopumā ietaupot un rodot iespēju savai biznesa attīstībai novirzīt vairāk kā 50.000 latu.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats