28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Izglītība, kursi, semināri » Iespēja pieteikties unikālam pārdošanas apmācību kursam; pieejams līdzfinansējums
Iespēja pieteikties unikālam pārdošanas apmācību kursam; pieejams līdzfinansējums
Autors: Publicitātes materiāls / 25. septembris 2015, 15:45
Uzņēmumi arvien aktīvāk meklē iespējas, kā palielināt savu konkurētspēju, uzlabot darbinieku sniegumu un apkalpošanas efektivitāti, tādējādi veicinot arī pārdošanas apjomus. 


Veiksmīgai biznesa attīstībai nepieciešams uzturēt pārdošanas procesa nepārtrauktību, tajā pat laikā nodrošinot vienotu izpratni par būtiskiem elementiem darbā ar pircējiem, klientiem, darbam pašiem ar sevi. Regulāra zināšanu atjaunošana, jaunu prasmju iegūšana kā arī informācija par klientu uzvedības maiņu kļūst ne tikai par ikdienas darba izšķirošo ieroci konkurētspējas noturēšanai tirgū, bet arī par lojālu darbinieku piesaistīšanas un saglabāšanas motivatoru. Lai veicinātu uzņēmuma panākumus un sniegtu padomus, kā pilnveidot produktu un to veiksmīgi pārdotu, biznesa apmācību centrs “Biznesa Akadēmija” organizē īpašu 4 nodarbību intensīvo pārdošanas apmācību kursu “MŪSDIENĪGA UN VEIKSMĪGA PĀRDEVĒJA ČETRI INSTRUMENTI”, kura laikā uzzināsiet visu par to, kas nepieciešams, lai veiksmīgi pārdotu. Apmācībām iespējams pieteikties šeit!

Ir vēl daudz un dažādas metodes, kuru ieviešana uzņēmumā var paaugstināt esošo klientu pārdošanas apjomu par 20 % vien pāris mēnešu laikā. Jauni klienti ir nenovērtējama uzņēmuma attīstības sastāvdaļa, taču tikpat svarīgi ir arī esošie klienti, tāpēc šajā apmācību kursā uzņēmumiem būs iespēja apgūt efektīvus risinājumus, kā saņemt maksimumu no jau esošajiem klientiem, pirms ķerties pie jaunu klientu piesaistīšanas.

Seminārā iegūtā informācija palīdzēs ne tikai gūt jaunas iemaņas darbā ar klientiem un apgūt jaunu pieredzi, bet arī ļaus vieglāk un efektīvāk veidot kontaktus ar pircējiem, pārliecinoši, ar prieku un entuziasmu izmantot paņēmienus un „trikus” pārdošanas procesā. Tāpat semināra interesenti tiks iepazīstināti ar profesionālas argumentēšanas metodēm, veidiem, kā pārvarēt pašus grūtākos iebildumus, uzzinās, kā padarīt pārdošanas procesu tīkamu gan sev, gan klientam un tā rezultātā vairojot savus panākumus.

Pārdošanas apmācību kurss piedāvā apmeklēt četrus praktiskos seminārus lektores Egitas Sproģes vadībā. Apmācības notiks Rīgas centrā – 5. oktobrī, 19. oktobrī, 26. oktobrī un noslēguma apmācība – 2. novembrī no plkst. 10:00 līdz 14:30.

“Tieši darbinieks ir kļuvis par vienu no diviem unikālajiem faktoriem ikvienā uzņēmumā. Pirmie un lielāko peļņu gūst tie pakalpojumu sniedzēji un preču (produktu) pārdevēji, kuri efektīvi lieto šos resursus. Ne vienmēr ikdienas biznesā iesaistītiem reģionāliem, un cita līmeņa vadītājiem ir tik daudz brīva laika, lai apmācītu visus kolēģus, tāpēc semināru kurss ir lieliska iespēja uzkrāt jaunas zināšanas un iegūt vērtīgus padomus par to, kā parādīt klientam darījuma pozitīvās puses, kā pārliecināt klientu, ka pirkuma rezultātā tieši viņš būs ieguvējs,” norāda biznesa apmācību kursu vadītāja Egita Sproģe.

Vietu skaits apmācību Biznesa apmācību kursā ir ierobežots, tāpēc visi, kas vēlas pieteikties apmācībām, aicināti aizpildīt pieteikuma anketu: http://fluidsurveys.com/s/pardosanas-seminari/




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības, centrs, dārgā pārdošana, Izglītība, klienti, klientu apkalpošana, kursi, pārdošana, Rīga, seminārs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats