19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Vēl pēdējās dienas biznesa apmācību programmai iespējams pieteikties lētāk
Vēl pēdējās dienas biznesa apmācību programmai iespējams pieteikties lētāk
Autors: BNA / 30. augusts 2012, 12:16
Pieteikties intensīvās apmācības programmai "BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā gūt straujus panākumus un pārspēt savu konkurentu jau rīt", uzņēmējdarbības atbalsta programmas "Biznesa uzrāviens" ietvaros saņemot līdzfinansējumu, iespējams vēl tikai pāris dienas – līdz 1. septembrim. Uzņēmumi aktīvi izmanto iespējas apmācīt darbiniekus.


Pateicoties apmācību cikla iekļaušanai programmā “Biznesa Uzrāviens” un rastajam līdzfinansējumam, uzņēmumiem piecu semināru cikls tagad pieejams par Ls 199 + PVN (reģistrējot dalību līdz 1. septembrim) sākotnējo Ls 599 + PVN vietā, un ietverot biznesa apmācību programmu, meistarklases un ekspertu konsultāciju iespējas. Joprojām pieejamas pāris brīvas vietas dalībai semināros, kas aizsāksies jau 19. septembrī.

“Kā liecina uzņēmumu darbinieku, kas apmeklējuši apmācības, atsauksmes pēc iepriekšējiem semināru cikliem, viņi augstu novērtē iespēju īsā laikā gūt daudz jaunas informācijas par dažādiem ar biznesa attīstību saistītiem jautājumiem. Cenšamies programmu veidot tā, lai semināru apmeklētāji gan paplašinātu savu zināšanu loku saistītas jomās, gan arī padziļionāti gūtu iedvesmu un idejas, ko īstenot savā darbā,” norāda apmācību programmas pasniedzējs, biznesa psihologs Jānis Roze.

Semināru programmas mērķis ir dot uzņēmumiem un to darbiniekiem visu aktuālāko un nepieciešamāko informāciju un prasmes, lai viņi būtu gatavi iniciēt un vadīt pārmaiņas, uzlabot uzņēmuma sniegumu un servisu un tādējādi veicināt kopējo kompānijas attīstību un izaugsmi nākotnē. Šis semināru cikls ir unikāls ar to, ka katrs no pieciem semināriem ir vērsts uz stratēģijas ideju ģenerēšanu un realizēšanu: - Cikla sākumā klausītāji tiek iepazīstināti ar šobrīd veiksmīgākajām stratēģijām un tiek ģenerēta idejas sava uzņēmuma stratēģijai, kā arī tiek iepazīstināti ar inovāciju ieviešanas pasākumiem. - Nākamajā seminārā klausītāji tiek iepazīstināti ar patērētāja psiholoģiju un atbilstošiem mārketinga gājieniem, tiek ģenerēti jaunās idejas pasniegšanas un vajadzīgiem mārketinga pasākumiem. - Sekojošā seminārā tiek skaidrots par darbinieka motīvu noteikšanu un kā var atlasīt personālu atbilstoši izstrādātajai stratēģijai, un kā motivēt esošos darbiniekus. - Ceturtajā seminārā klausītājiem tiek pasniegti veiksmīgas pārdošanas paņēmieni, kā arī tiek pārrunāti labākie paņēmieni jaunā produkta / pakalpojuma pārdošanā. - Pēdējā seminārā tiek stāstīts par lojālu klientu bāzes izveidi, klientu piesaistes un noturēšanas paņēmieniem. Pētījumi rāda, ka samazinot klienta aiziešanu uz 5%, tas paaugstina peļņu par 25 – 75%.

Seminārus vada viens no pieredzējušākajiem uzņēmumu vadības konsultantiem, biznesa psihologs, doktorants Jānis Roze. Pēc katra semināra tā dalībniekiem iespēja saņemt individuālas konsultācijas no biznesa profesionāļiem par jautājumiem, kas saistīti ar semināra tēmu, bet ir pietiekoši individuāli, lai tos pārrunātu diskusijās. Interesējošos jautājumus piespējams iesūtīt uzreiz pēc semināra un nedēļas laikā saņemt izsmeļošas atbildes.

Semināri notiek katru trešdienu, sākot no 19. septembra. Piesakoties dalībai apmācību ciklā līdz 1. septembrim, iespēja saņemt līdzfinansējumu, par visa semināru cikla apmeklējumu vienam darbiniekam maksājot tikai 199 Ls + PVN. Katram semināru cikla apmeklētājam tiek izsniegta apliecība.

Lai pieteiktos apmācību ciklam "BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā gūt straujus panākumus un pārspēt savu konkurentu jau rīt", interesenti aicināti sazināties ar biznesa izglītības centru “Biznesa Akadēmija”, rakstot uz e-pastu: info@biznesaakademija.lv, vai zvanot – 20355559.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības, apmācību cikls, Biznesa akadēmija, BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS, biznesa semināri

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats