27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Sabiedrība » «Vienotība»: Dombrovska valdība strādās līdz Saeimas sasaukuma beigām
«Vienotība»: Dombrovska valdība strādās līdz Saeimas sasaukuma beigām
Autors: Apollo.lv / 1. marts 2013, 16:16
Partija «Vienotība» pauž pārliecību, ka Valda Dombrovska vadītā valdība ir sekmīgi strādājusi līdz šim, un tā arī turpinās līdz šī Saeimas sasaukuma beigām.


Partijā norāda: nav noslēpums, ka esošā koalīcija ir 11.Saeimas sasaukuma laikā vienīgā iespējamā, un šī apziņa koalīcijas partneriem nereti ir kārdinājums slēpti vai atklāti izmantot politiskā tirgus iespējas, lai vairotu savu politisko kapitālu, ietekmi koalīcijā vai prožektoru gaismās spodrinātu savu tēlu, riskam pakļaujot valsts un sabiedrības intereses.

Taču tieši šim apstāklim būtu jākalpo par iemeslu, lai koalīcija apzinātos savu pienākumu pirmkārt un galvenokārt strādāt savas valsts un iedzīvotāju interesēs.

Patlaban koalīcijas uzdevums ir nepieļaut mēģinājumus apgrūtināt valdības darbu, darīt visu, lai bez pārraudzības nepaliktu valsts attīstībai īpaši nozīmīga ministrija, uzsver «Vienotībā».

Risināmu jautājumu aizvien ir daudz, uzskata partija. Gan jaunajam satiksmes ministram, kuram jāspēj piedāvāt risinājumi jautājumiem par «Pasažieru vilcienu» un «airBaltic», ceļu stāvokli un ceļu būves kvalitāti, par pasta pakalpojumu liberalizāciju. Tāpat aktuāli ir veselības, ekonomiskās attīstības, izglītības jautājumi, īpaši būtisks ir koalīcijas un valdības darbs nevienlīdzības mazināšanai sabiedrībā.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Saeima, Valdis Dombrovskis, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats