26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ušakovs: Dombrovskis atkal melo par Rīgas domes darbu
Ušakovs: Dombrovskis atkal melo par Rīgas domes darbu
Autors: NRA.lv / 25. oktobris 2012, 15:42
"Ministru prezidents Valdis Dombrovskis šodien kārtējo reizi ir "paspīdējis" ar melīgiem paziņojumiem par Rīgas domes darbu saistībā ar bērnudārzu rindu problēmu risināšanu," norāda Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.


"Rīgā, atšķirībā no valdības, rūpējas par ģimenēm ar bērniem un pierāda to ar darbiem, nevis lozungiem. Jau tagad tās rīdzinieku ģimenes, kuras nevar tikt pašvaldības bērnudārzā, saņem 93 Ls pabalstu. Savukārt no nākamā gada 1.janvāra šo pabalstu saņēmēju loks vēl tiks paplašināts," uzver N.Ušakovs.

"Un šogad Rīgas pašvaldības budžetu divas reizes vajadzēja grozīt tieši tāpēc, ka ar katru dienu arvien vairāk cilvēku piesakās šim pabalstam. Un katru reizi Rīgas dome piešķir šim mērķim papildus līdzekļus," turpina domes priekšsēdētājs.

"Savukārt valdība tikai tagad ir sakusi runāt par kādiem iespējamajiem pabalstiem, kurus tās ģimenes, kuru bērns nav ticis bērnudārzā, iespējams saņems 2014.gadā, raksta NRA.LV.

Gribētos arī atzīmēt, ka daudzbērnu ģimenes Rīgā jau no 01.01.2013 saņems atlaides nekustāmā īpašuma nodoklim 90% apjoma. Valdība turpretī piedāvā ievest tikai 50% atlaides un tikai no 2014.gada," atzīmē N.Ušakovs.

"Es pat nepieminēšu brīvbiļetes skolēniem, jo no tāda atbalsta Dombrovska kungam sāk lēkāt asinsspiediens," saka domes priekšsēdētājs.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Dombrovskis, Rīgas dome, Ušakovs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats