27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Apple netieši norāda uz iPod ražošanas drīzu ierobežošanu
Apple netieši norāda uz iPod ražošanas drīzu ierobežošanu
Autors: BNA.LV / 29. janvāris 2014, 12:56
Kopš ''Apple'' 2001. gadā radīja pirmo pārvietojamo mūzikas atskaņotāju ''iPod'', tas ir kļuvis par ikonisku tehnoloģisku sasniegumu, bet izskatās, ka tā ražošana drīzumā tiks samazināta. Kopš viedtālruņu un planšetdatoru ieviešanas ikdienas dzīvē cilvēkiem mazinājusies nepieciešamība pēc pārnēsājama mūzikas atskaņotāja, tāpēc ''Apple'' savu uzmanību pievērsīs citiem produktiem, nevis veidos jaunus ''iPod'' modeļus.


Pagājušajā nedēļā preses konferencē, kurā tika apspriesti ''Apple'' pagājušā gada ienākumi, kompānijas priekšsēdētājs Tims Kuks paziņoja, ka ''iPod'' ražošana jau kādu laiku ir panīkusi. Tas saistīts ar to, ka pati kompānija ir radījusi ierīces, kas ļauj apvienot mūzikas atskaņotāju ar citām iekārtām, piemēram, ''iPhone''.

Kad pārdošanā tika laists pirmais ''iPhone'' telefons 2007. gadā, ''Apple'' dibinātājs Stīvs Džobss jokodams norādīja, ka tas ir labākais ''iPod'' modelis, ko kompānija ir izveidojusi. Ar šādiem tehnoloģiskajiem jauninājumiem, kas ļauj apvienot vairākas iekārtas vienā, ''Apple'' ir iekarojis pasaules tirgu.

Kā zināms, ''Apple'' ir viens no lielākajiem tehnoloģiju ražotājiem pasaulē. Lai noturētu fanu un klientu uzmanību, notiek nemitīga zīmola paplašināšanās un jaunu produktu ražošana. Jauns, pārsteidzošs produkts gaidāms jau 2014. gada nogalē, un klīst runas, tas būs kaut kas valkājams, kā, piemēram, rokaspulkstenis.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Apple, IPhone, iPod, Stīvs Džobss

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats