27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Pieļauj, ka neviens negribēs dzīvot jaunceltnē pie sabrukušās Maxima
Pieļauj, ka neviens negribēs dzīvot jaunceltnē pie sabrukušās Maxima
Autors: Apollo.lv / 5. decembris 2013, 17:26
«Homburg Zolitude» pārstāvis Joss Frujters pieļauj, ka daudzdzīvokļu mājā, kas atrodas pie sabrukušās «Maxima», neviens negribēs dzīvot, jo tai vietai ir milzīgs emocionāls fons, viņš atzina intervijā laikrakstam «Diena».


Frujters sacījis, ka vēl nav skaidrības par to, vai ēku nevajadzēs nojaukt. «Gadījumā, ja eksperti apliecinās, ka ēka ir kvalitatīva un tajā var dzīvot, esam ieplānojuši veikt sarunas ar pašvaldības pārstāvjiem, lai kopīgi atrastu tai noderīgu pielietojumu, piemēram, izvietot tajā sociālo māju,» viņš sacīja.

Viņš arīdzan norādīja, ka atbalstīts memoriāla izveidi traģēdijas vietā, bet pagaidām ir grūti spriest, kas notiks ar 12 stāvu ēku, raksta Apollo.lv.

«Negribas izdarīt pāragrus secinājumus. Tas arī atkarīgs no vietējiem iedzīvotājiem, ko viņi ir gatavi pieņemt,» viņš sacīja.

Jau vēstīts, ka SIA «Homburg Zolitude» piekrituši piemiņas vietas izveidei Priedaines ielā 20, vietā, kur sabruka tirdzniecības centrs «Maxima».

Pašlaik sabiedrībā visatbalstītākā ideja ir piemiņas parks ar 54 kokiem, kas simbolizētu mūžīgu piemiņu 54 Zolitūdes traģēdijā bojāgājušajiem.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Homburg Zolitude, Joss Frujters, Maxima

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats