03. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Gints, Uvis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Policijai ir trīs versijas par traģēdiju Zolitūdē
Policijai ir trīs versijas par traģēdiju Zolitūdē
Autors: Apollo.lv / 22. novembris 2013, 12:44
Valsts policija par traģēdiju Zolitūdē izvirzījusi trīs versijas, šodien pēc Krīzes vadības padomes sēdes žurnālistiem pastāstīja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.


Pirmā versija ir saistīta ar objekta projektēšanas un uzraudzības iespējamiem pārkāpumiem. Otrā versija saistīta ar šī būvobjekta pirmās kārtas būvi, bet trešā versija saistīta ar otrās kārtas būves elementiem, proti, jumta seguma papildināšanu ar dažādiem materiāliem, raksta Apollo.lv.

Šobrīd policija veic aktīvu izmeklēšanas darbu, aptaujā lieciniekus, cietušos un kriminālprocesā tiks nozīmētas ekspertīzes. Ekspertīžu veikšanā netiek izslēgta iespēja piesaistīt arī ārvalstu speciālistus.

Kā ziņots, ceturtdienas vakarā sabrukušā lielveikala "Maxima" drupās līdz plkst.10.15 atrasti 26 bojāgājušie. Trīs no bojāgājušajiem ir ugunsdzēsēji.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka līdz plkst.8 apkopotā informācija liecina, ka no negadījuma vietas kopumā bija hospitalizēti 28 cilvēki, bet septiņiem cilvēkiem medicīniskā palīdzība sniegta uz vietas. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Šembele aģentūrai LETA teica, ka hospitalizēti desmit ugunsdzēsēji, vēl divi guva vieglas traumas un pēc tam darbu turpināja.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ilze Bukša, Ints Ķuzis, Maxima, zolitūde

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats