04. maijs, Sestdiena
Vārda dienas: Viola, Vizbulīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Aptur Plus punkta maksājumu pakalpojumu sniegšanu
Aptur Plus punkta maksājumu pakalpojumu sniegšanu
Autors: Apollo.lv / 15. oktobris 2013, 10:10
Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) no otrdienas, 15. oktobra, līdz apstākļu noskaidrošanai aptur Latvijā reģistrētās maksājumu iestādes SIA «Plus Punkts» maksājumu pakalpojumu sniegšanu, portālu «Apollo» informēja FKTK Komunikācijas daļas vadītāja Laima Auza.


FKTK pārbaudes laikā uzņēmuma pārstāvji nevarēja nodrošināt aktuālo informāciju par SIA «Plus Punkts» finansiālo stāvokli un tās darbību maksājumu pakalpojumu jomā.

FKTK varēs lemt par uzlikto ierobežojumu atcelšanu, kad iestāde spēs pierādīt, ka tā var nodrošināt maksājumu pakalpojumu sniegšanu, un ir izpildījusi pastāvošās saistības pret maksājumu pakalpojumu saņēmējiem.

«Plus Punktam» ir aizliegts pieņemt klientu naudas līdzekļus maksājumu pakalpojumu sniegšanai. Tai pašā laikā tās pienākums ir izpildīt līdz lēmuma spēkā stāšanās brīdim pieņemtos klientu maksājumu rīkojumus.

«Plus Punkts» maksājumu pakalpojumu jomā ieņēma nelielu tirgus daļu – aptuveni 0.1% no visiem veiktajiem maksājumiem, informē FKTK.

Jau ziņots, ka Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē ir saņemti vairāki iesniegumi, kuru autori norāda uz iespējamām prettiesiskām darbībām saistībā ar mazumtirdzniecības tīklu «Plus punkts». Uzņēmuma investoru un īpašnieku nesaskaņu dēļ patlaban nedarbojas mazumtirdzniecības uzņēmuma «Plus punkts» tirdzniecības punkti.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: FKTK, Laima Auza, Plus Punkts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats