27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » airBaltic atved 7 miljono tranzīta pasažieri
airBaltic atved 7 miljono tranzīta pasažieri
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 18. jūlijs 2012, 18:37
Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic šodien lidostai Rīga atveda 7 miljono tranzīta pasažieri kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas. 7 miljonais tranzīta pasažieris – Hari Adhikari, lidoja maršrutā no Minhenes uz Rīgu, lai pēc tam dotos uz Helsinkiem.


2012.gada pirmajā pusgadā airBaltic kopumā pārvadājusi 1 410 490 pasažierus, savukārt pērnā gada laikā aviokompānija pārvadāja 3 351 294 pasažierus.

airBaltic vasaras sezonā palielināja lidojumu skaitu uz Minheni (Vācija), Vīni (Austrija) un Cīrihi (Šveice), nodrošinot ērtus tranzīta savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz un no galamērķiem Skandināvijā, Baltijā, Krievijā un NVS valstīs.

airBaltic palielināja lidojumu skaitu maršrutā Rīga - Minhene no 7 lidojumiem nedēļā pērn vasaras sezonā uz 12 lidojumiem nedēļā šajā vasaras sezonā. Lidojumu skaits pieaugs arī maršrutā Rīga - Vīne no 7 uz 12 lidojumiem nedēļā. Lidojumi tiks nodrošināti sadarbībā ar aviokompāniju Austrian Airlines. Lidojumu skaits maršrutā Rīga - Cīrihe pieaugs no 6 uz 7 lidojumiem nedēļā.

airBaltic apkalpo vairāk nekā 60 galamērķus no savas mītnes bāzes Rīgā, Latvijā. No katra šī galamērķa airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz savu tīklu, kas aptver Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS un Tuvos Austrumus.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: airBaltic

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats