06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Šogad Latvijas Nafta staciju teritorijā plāno aprīkot līdz 10 autogāzes uzpildes stacijām
Šogad Latvijas Nafta staciju teritorijā plāno aprīkot līdz 10 autogāzes uzpildes stacijām
Autors: Apollo.lv / 9. maijs 2012, 12:29
Ņemot vērā, ka autogāzes realizācijas apjomi Latvijā pēdējā laikā strauji palielinās, degvielas un autogāzes lielās cenas starpības dēļ, arī «Latvijas Nafta» pēc klientu pieprasījuma ir nolēmusi aprīkot savas degvielas uzpildes stacijas (DUS) ar autogāzes uzpildes stacijām. Pirmo autogāzes uzpildes staciju ir plānots atklāt Smiltenē jau tuvākajā laikā.


«Latvijas Nafta» stacijās būs pieejamas pašapkalpošanās autogāzes uzpildes stacijas. Automašīnas uzpildes process būtiski neatšķirsies no benzīna vai dīzeļdegvielas uzpildes. Ievērojot autogāzes uzpildes noteikumus un drošības principus, autogāzes iegāde notiks ātri un vienkārši, raksta Apollo.lv.

Mazumtirdzniecības daļas vadītājs Mārtiņš Riemeris uzsver: «Pašapkalpošanas staciju princips ir plaši izmantots un atzīts visā Eiropā, kā arī gūst aizvien lielāku popularitāti Baltijas valstīs. Liela daļa klientu jau pašlaik ir apguvusi pašapkalpošanas konceptu un novērtējusi to priekšrocības».


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: autogāze, Latvijas Nafta, Mārtiņš Riemeris

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats