02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Nekustamais īpašums » Latectus publisko savus īpašumus, izveidojot mājas lapu
Latectus publisko savus īpašumus, izveidojot mājas lapu
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 23. janvāris 2013, 12:55
Lai veicinātu nekustamo īpašumu pārdošanu ilgtermiņā, SEB grupas nekustamā īpašuma uzņēmumi Latvijā, Lietuvā un Igaunijā izveidojuši šo uzņēmumu mājas lapas, lai privātajiem investoriem un nekustamo īpašumu kompānijām tiktu nodrošināta informācija par šo uzņēmumu rīcībā esošajiem objektiem.


Latvijā strādājošā SIA Latectus īpašumā esošie īpašumi ir atrodami mājas lapā www.latectus.lv. Lietuvā un Igaunijā SEB grupas nekustamā īpašuma kompāniju īpašumi atrodami attiecīgi saitēs www.litectus.lt un www.estectus.ee. 

SIA Latectus valdes loceklis Ģirts Grīnbergs: „Lēmumu par vietnes izveidi pieņēmām, pamatojoties uz potenciālo investoru jautājumiem par iespēju redzēt izsoles rezultātā Latectus īpašumā esošos objektus. Šobrīd jebkurš, kuram ir interese iegādāties nekustamo īpašumu dažādās kategorijās – komercīpašums, individuālās mājas, zeme – jaunizveidotajā mājas lapā var atrast informāciju par sev interesējošiem objektiem.”

Kopējais Latectus īpašumā esošais īpašumu skaits 2012. gada nogalē sasniedza 1359 īpašumus par kopējo vērtību 77 miljoni 756 tūkstoši 459 lati.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ģirts Grīnbergs, Latectus, mājas lapa, nekustamais īpašums, SEB

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats