16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Vēl iespējams pieteikties semināram - Jaunu klientu piesaistīšanas metodes un esošo klientu lojalitātes stiprināšana
Vēl iespējams pieteikties semināram - Jaunu klientu piesaistīšanas metodes un esošo klientu lojalitātes stiprināšana
Autors: BNA / 14. septembris 2012, 15:40
Vēl pāris dienas iespējams pieteikties semināram un meistarklasei “Jaunu klientu piesaistīšanas metodes un esošo klientu lojalitātes stiprināšana”, kas norisināsies šī gada 18. septembrī un jau tagad aktuālās programmas un pieejamā līdzmaksājuma dēļ izpelnījies lielu auditorijas uzmanību.


Komunikācija un attiecību veidošana ar mērķa auditorijām – sadarbības partneriem, esošajiem un potenciālajiem klientiem – lielā mēra nosaka biznesa veiksmes un attīstības perspektīvas. Diemžēl ne visi klienti ir vienādi, nereti nākas saskarties ar problēmām un nespēju rast kopīgu valodu, tādēļ pārdošanas speciālistiem jābūt gataviem un izglītotiem, lai sasniegtu labāko rezultātu, runājot un sadarbojoties ar ikvienu cilvēku, ikvienu uzņēmumu.

Seminārs un meistarklase “Jaunu klientu piesaistīšanas metodes un esošo klientu lojalitātes stiprināšana” veidots ar mērķi sniegt uzņēmuma vadītajiem, ka arī mārketinga un pārdošanas speciālistiem zināšanas un prasmes, kā piesaistīt jaunus klientus, uzturēt pozitīvas attiecības ar esošajiem klientiem, nodrošinot to lojalitāti ilgtermiņā.

Semināra plānots apskatīt tādas tēmas kā Paņēmieni pozitīvu attiecību izveidē ar klientu; Pārdevējs un klients pārdošanas procesā: grūtības un veiksmes stāsti; Esošo klientu lojalitātes stiprināšana - Ko nozīmē lojālais klients; Vadošo uzņēmumu pieredze klientu lojalitātes paaugstināšanā; Klientu lojalitātes sistēmas izveide savā uzņēmumā un citas.

Semināru vada viens no pieredzējušākajiem uzņēmumu vadības konsultantiem, biznesa psihologs Jānis Roze, piesaistot konsultācijās un ekspertīzēs biznesa profesionāļus.

Pēc semināra tā dalībniekiem iespēja saņemt individuālas konsultācijas no biznesa profesionāļiem par jautājumiem, kas saistīti ar semināra tēmu, bet ir pietiekoši individuāli, lai tos pārrunātu diskusijās. Interesējošos jautājumus piespējams iesūtīt uzreiz pēc semināra un nedēļas laikā saņemt izsmeļošas atbildes.

Pateicoties programmas "Biznesa uzrāviens" līdzfinansējumam, dalībniekiem, šobrīd iespējams semināru apmeklēt par Ls 99 + PVN, standarta cenas Ls 199 + PVN vietā.

Seminārs notiek 18. septembrī Rīgas centrā. Lai pieteiktos dalībai seminārā un meistarklasē, interesenti aicināti sazināties ar biznesa izglītības centru “Biznesa Semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības, semināri

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats