02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Sabiedrība » Brīdina, ka legālo narkotiku tirdzniecības aizliegšana sarežģīs policijas darbu
Brīdina, ka legālo narkotiku tirdzniecības aizliegšana sarežģīs policijas darbu
Autors: BNA.LV / 17. februāris 2014, 17:30
Kā raidījumā ''Rīta Panorāma'' izteicās iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP), pēdējā laika cīņa par tā saukto legālo narkotiku tirdzniecības vietu slēgšanu parāda jaunu tendenci: biznesa pārstāvji ''aiziet pagrīdē''. Kozlovskis izteicās, ka šāds pavērsiens varētu nopietni apgrūtināt policijas darbu.


Kozlovskis izteicās, ka nevar prognozēt, vai ''aiziešana pagrīdē'' palīdzēs cīņā pret tā sauktajām legālajām narkotikām, jo tā varētu gan mazināt lietotāju skaitu, gan radīt jaunus apgrūtinājumus policijas darbā.

Ministrs arī paziņoja, ka, visticamāk, cīņa ar šādām tirdzniecības vietām būs ilga, bet policijas mērķis ir panākt to, ka šādas narkotikas nevar iegādāties legālā ceļā kā preces veikalā.

Iekšlietu ministrija pēdējā laikā ir īpaši pievērsusies legālo narkotiku jautājumam, kā arī rosinājusi uzlikt atbildību nekustamo īpašumu saimniekiem par viņiem piederošā ēkā iekārtotu ''legālo narkotiku'' tirdzniecības vietu. Kozlovskis pastāstīja, ka nosūtīti pirmie šāda tipa brīdinājumi nekustamo īpašumu saimniekiem.

Kā ziņots iepriekš, pēdējo nedēļu laikā īpaši aktualizējies legālo narkotiku jautājums saistībā ar to izraisītām traģiskām sekām jauniešu starpā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rihards Kozlovskis, spaiss

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats