25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Rinkēvičs: Dedzinot ES karogu, cilvēki iestājas pret brīvību un labklājību
Rinkēvičs: Dedzinot ES karogu, cilvēki iestājas pret brīvību un labklājību
Autors: Apollo.lv / 5. jūlijs 2013, 10:29
Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs pauž nožēlu par biedrības «Latvija pret latu» protesta akciju, kuras laikā sadedzināts Eiropas Savienības karogs, portāls «Apollo» uzzināja Ārlietu ministrijā.


«Eiropas Savienība ir ne tikai divdesmit astoņu nacionālu valstu politiska un ekonomiska savienība, bet arī simbols tādām Rietumu vērtībām, kā iecietība, brīvība, labklājība,» uzsver ministrs, «tas daudzkārt apliecināts ar darbiem un lēmumiem. Ja Latvijā ir cilvēki, kas dedzina Eiropas Savienības karogu, tas liek domāt, ka tie iebilst arī pret brīvību, iecietību un labklājību. Manā skatījumā tas ir skumji.»

«Tomēr ironiski man šķiet tas, ka šāda karoga dedzināšana ir iespējama tikai tāpēc, ka Latvijā valda tādas Rietumu vērtības kā runas brīvība un iecietība pret cilvēkiem ar citādu viedokli. Ja Latvijā valdītu citas vērtības, šie cilvēki, iespējams, samaksātu dārgu cenu par sava viedokļa paušanu,» norādīja ārlietu ministrs.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Antiglobālisti, ārlietu ministrs, Edgars Rinkēvičs, eiro, eiro ieviešana, Eiropas Savienība, ES karogs, nacionālā valūta, valūta

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats