27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Sabiedrība » Guntis Belēvičs: Broka ir ļoti skaista sieviete
Guntis Belēvičs: Broka ir ļoti skaista sieviete
Autors: Apollo.lv / 12. decembris 2012, 18:37
Visi Rīgas mēra amata kandidāti ir ļoti spēcīgi, uzskata uzņēmējs Guntis Belēvičs, kurš pats ir gatavs kandidēt Rīgas mēra amatam no Zaļās partijas.


To Belēvičs atzinis intervijā radio «Baltkom».

Par labāko no kandidātiem viņš uzskatot Nilu Ušakovu (SC), kas, viņaprāt, esot «labākais Rīgs mērs atjaunotās Latvijas laikā».

Uz žurnālista lūgumu nosaukt Nacionālās apvienības (NA) un «Vienotības» kandidātu stiprās puses, Belēvičs atbildēja, ka Baiba Broka (NA) esot «ļoti skaista sieviete, bez tam, viņu ļoti ciena viņas kolēģi juristi.» Belēvičs cerot, ka NA viņu nodrošinās arī labu priekšvēlēšanu programmu, jo «iet ar karogu «Krievi nāk!»» esot tukša vēlētāju balsu tērēšana.

Runājot par «Vienotības» kandidāti Sarmīti Ēlerti, Belēvičs atbildēja, ka viņai ir bagāta pieredze politikā, viņa protot «gudri runāt» un «zinot vārdu cenu», kas cilvēkiem patīkot.

Vienlaikus Belēvičs uzskatot, ka Ēlerte nekļūs par Rīgas mēru. Viņš domā, ka «Vienotība» pārkāps 5% barjeru vēlēšanās, bet Ēlerte kļūs tikai par ierindas deputāti. Ēlertes izvirzīšana Rīgas mēra amatam esot «lielās «Vienotības» šahistes» Solvitas Āboltiņas gājiens, ar kuru viņa Ēlerti nosūtījusi sava veida «trimdā».

Belēvičs atklāja arī «priekšvēlēšanu programmu», ar kādu viņš vēlas piedalīties Rīgas pašvaldības vēlēšanās.

«Pirmkārt, gribu, lai Rīgā sniegs vienmēr būtu balts. Otrkārt, manā pilsētā ielas nekaisīs ar sāli, kas bojā apavus, bet- līdzīgi kā Skandināvijas valstīs - ielas kaisīs ar granīta šķembām.Treškārt, jāatrisina sociālie jautājumi. Un pats galvenais - izglītība,» klāstīja Belēvičs.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Baiba Broka, Baltkom, Guntis Belēvičs, Rīgas mērs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats