02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Sabiedrība » Mamikins: latvieši, mīliet krievus, jo ar arābiem jums ies daudz grūtāk
Mamikins: latvieši, mīliet krievus, jo ar arābiem jums ies daudz grūtāk
Autors: Apollo.lv / 23. aprīlis 2012, 13:40
«Brīnos, ka latvieši kā lielākā tauta šeit, Latvijā, tā arī nav spējuši saprast, ka referendums bija protests, vienas Latvijas iedzīvotāju daļas protests.»


To intervijā laikrakstam «Diena» sacīja raidījuma «Bez cenzūras» vadītājs Andrejs Mamikins.

Viņš uzskata, ka ir neliels inteliģences slānītis, kas uzskata, ka kaut kas ir jādara, bet patiesībā nav nekas tik ļoti jādomā, raksta Apollo.lv.

«Ja būtu zāļu anotācijas krievu valodā, ja būtu garantijas, ka krievu bērnudārzi un krievu skolas turpinās pastāvēt, ja būtu vismaz kaut kādas iespējas atsevišķās pašvaldībās lietas kārtot un iesniegt iesniegumus krievu valodā… Ja tādi sīkumi tiktu ievēroti, nebūtu nekādu referendumu. Lindermanam šeit nebūtu ko darīt,» uzskata Maikins.

Mamikins norādīja, ka neesot liels Saskaņas centra fans, bet moratorija ideja par etniskiem un vēsturiskiem jautājumiem bijusi laba.

«Nekacināt vienam otru, lai katrs iet pie saviem pieminekļiem. Internetā parādās idejas nojaukt Uzvaras pieminekli. Un ko tad? Tad krievi ies pie Brīvības pieminekļa – vai būs labāk? Lai katrs dzer šņabi, kur grib, bet politiķi lai risina citas lietas,» pauda Mamikins.

«Vispār gribētu novēlēt – mīļie, dārgie latvieši, mīliet krievus, jo ar arābiem jums ies daudz grūtāk. Mēs tomēr ģenētiski un kulturāli esam daudz tuvāki viens otram,» tā Mamikins.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andrejs Mamikins, arābi, krievi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats