04. maijs, Sestdiena
Vārda dienas: Viola, Vizbulīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » CV-Online pievienojas globālajam līderim interneta personāla atlasē
CV-Online pievienojas globālajam līderim interneta personāla atlasē
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 12. novembris 2013, 14:58
Interneta personāla atlases uzņēmuma CV-Online īpašnieks Somijas mediju koncerns Alma Media pastiprinājis sadarbību ar globālo līderi interneta personāla atlasē - ASV uzņēmumu Monster Woldwide, lai stiprinātu savas līdera pozīcijas Austrumeiropā un Baltijas valstīs.


Alma Media un Monster Worldwide ir paziņojušas par kopuzņēmuma izveidi, kas ļaus apvienot abu uzņēmumu sniegtos pakalpojumus, tādējādi nodrošinot labāko piedāvājumu darba devējiem un darba meklētājiem Polijā, Ungārijā, Čehijā, Slovākijā, Horvātijā, Somijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Turpmāk apvienotā uzņēmuma nosaukums būs Alma Career Oy un tas iekļausies Alma Media Digital Consumer Services segmentā. Kopuzņēmums savu darbību Eiropā uzsāks no 2014. gada. 85% akciju uzņēmuma būs Alma Media, bet 15% Monster Worlwide.

„Pastiprinot sadarbību ar pasaules vadošo karjeras portālu, CV-Online būs lieliska iespēja vēl vairāk izmantot starptautisko pieredzi un jaunākās tehnoloģijas, kas palīdzēs mums pilnveidot gan piedāvājumus darba devējiem, gan arī darba meklētājiem. Uzņēmuma stratēģiskie mērķi paliks nemainīgi – fokusēšanās uz personāla atlasi un karjeras pakalpojumiem interneta vidē, piedāvājot tos visaugstākajā kvalitātē”, norāda CV-Online Latvia biznesa attīstības vadītājs Aivis Brodiņš.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aivis Brodiņš, Alma Media, CV-Online

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats