26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Jaunā e-talona dizains izmaksājis 65 latus
Jaunā e-talona dizains izmaksājis 65 latus
Autors: Apollo.lv / 11. jūnijs 2013, 14:47
No pirmdienas jau iespējams iegādāties e-talonu ar jaunu dizainu, kas jau izraisījis plašas diskusijas sociālās saziņas vietnēs.


Kā otrdien ziņo laikraksts «Dienas Bizness», e-talona dizains veidots uz fotogrāfa Ilmāra Znotiņa fotogrāfijas pamata. Lai sagatavotu etalona drukas failu, tika izmantoti maketētāja pakalpojumi, kas izmaksāja 65 latus.

Uz e-talona redzams vecais dzeltenais «Ikaruss» autobuss, kāds pārvadāja pasažierus 2003.gadā, kad tika izveidots uzņēmums «Rīgas satiksme», un jaunais zemās grīdas autobuss, ar kādiem pasažierus pārvadā šodien.

Kopējā e-talona tirāža būs četri miljoni.

Kā portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma «Rīgas satiksme» pārstāvis Viktors Zaķis, šogad uzņēmumam aprit desmit gadi. Tas tika izveidots 2003.gada 20.februārī, apvienojot autobusu parkus «Imanta» un «Tālava», liekot pamatu «Rīgas satiksmes» izveidei. Divus gadus vēlāk uzņēmumam tika pievienota Tramvaju un trolejbusu pārvalde, Rīgas autostāvvietas un Rīgas domes autobāze, un tas kļuva par vienu no lielākajiem pašvaldības uzņēmumiem, kurā šodien strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: e-talons, Rīgas satiksme, Viktors Zaķis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats